Vesti

Počele pripreme za TLZP: Na ogromno oduševljenje gledalaca, Marija Kilibarda ponovo u ulozi voditelja

Prva televizija uveliko priprema petu, spektakularnu sezonu humanitarne emisije „Tvoje lice zvuči poznato” u kojoj će se pojaviti neka od najzvučnijih imena srpske javne scene.

12.09.2019. - 14:33h
Opet u uozi voditeljke
Opet u uozi voditeljkefoto: Prva TV

Emisiju će na veliko oduševljenje gledalaca voditi Marija Kilibarda, koju ćemo ponovo gledati u ulozi domaćina: “Veoma me raduje nova sezona TLZP! Srećna sam što sam ponovo deo ovakvog projekta! Moram priznati da mi je nedostajao ovaj format, ali i adrenalin koji doživljavamo na snimanjima, iznova i iznova pomerajući granice kada je reč o televizijskoj produkciji. Ovo će sigurno biti najbolja sezona do sada jer imamo “All stars” takmičare iz prethodnih sezona. Svi oni koji su pokupili simpatije publike ponovo će biti na našoj glamuroznoj sceni i imaće zadatke da pevaju, plešu i glume! Jednom su se pokazali kao veoma talentovani, ali sada imaju još teži zadatak! Treba zadržati epitet najboljeg, a konkurencija nije ni malo laka! Ova sezona će im biti kao srednja škola, zreliji su i znaju šta ih očekuje. Ludo ćemo se zabaviti i stvarno jedva čekam da sve to počne!”

Pravila ostaju ista, a cilj je samo jedan - biti human. “I ove, kao i prethodnih sezona naši takmičari imaju mogućnost da nakon pobede doniraju novac onima kojima je to najpotrebije. Mi živimo na Balkanu gde postoji veliki broj lica i ustanova kojima je potrebna ovakva vrsta pomoći tako da u čije god ruke novac ode, neće biti greške” , objašnjava Kilibarda.

Do početka emitovanja najvećeg šou programa na Balkanu ostalo je još samo malo vremena, a sudeći po takmičarima, pred nama je jedna izuzetno uzbudljiva i spektakularna sezona!