Vesti

Sara Jo: Ovo je iskustvo koje se ne ponavlja nikada u životu

Najmlađa učesnica šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ Sara Jovanović, ekskluzivno za Prva. rs govori o svojim utiscima sa snimanja, iskustvima koja je stekla, kao i prijateljstvima i međuljudskim odnosima u ovom šou...
10.12.2013. - 17:12h
Sara Jo kao Lajza Mineli
Sara Jo kao Lajza Mineli

Mlada Sara Jo nije se pokajala što je odlučila da se pridruži kolegama, čak je i oduševljena novim iskustvom koje je stekla učestvujući u TLZP-u....

Pre nego što je sve počelo očekivala sam da će biti predivno, jer sam gledala na drugim televizijama i znala sam otprilike koji je koncept i kako to sve izgleda. Ume da bude zaista zabavno i za publiku i za učesnike, tako da sam rado prihvatila poziv i zaista se ne kajem.

Imala si dva dueta, ko je bolji partner Tamara ili Sky?

To su bile potpuno drugačije numere. Kad sam bila Majli, to je bilo modernije. Bilo mi je drago što sam sarađivala sa Skaj Viklerom. Umirala sam od smeha sve vreme. Mislim da je neverovatan čovek i umetnik i zaista ga smatram genijalcem. Dobija neverovatne ideje u trenutku. Super je.

A  numera sa Tamarom... ja obožavam mjuzikle i toliko sam bila srećna što sam dobila tu pesmu. To je možda najzahtevnija tačka koju sam radila, ali nam je Milan Gromilić puno pomogao, a i Tamara mi je olakšala, jer je jako odgovorna, vredna i pozitivna, što je najbitnije, tako da je ona partner za poželeti. Za nju sam se od početka baš, baš vezala i drago mi je što smo imale priliku da i na sceni budemo zajedno.

Da li bi volela da uradiš duet sa još nekim takmičarem?

Ne znam, ne bih mogla da se odlučim za jednog. Ako budem dobila još neki duet biću srećna, ko god da je u pitanju. Toliko nas je sve ovo zbližilo, da je to neverovatno. Mislim da je i publika to primetila i da vide da se super slažemo.

 

Da li bi  se možda posle ovog iskustva bavila glumom?

Oduvek sam volela da imitiram, još kao mala. Koji god mjuzikl da odgledam, po nedelju dana sam bila ta ličnost. Prijala mi je svaka tačka i bila je novi glumački izazov.

Da li ti je žao što se bliži kraj?

Nekako mi je mnogo brzo sve ovo prošlo. Prve dve-tri nedelje kraj mi se činio daleko, a kad smo stigli do sredine, proletelo mi je kao da je nedelju dana. Iako je u nekim trenutcima bilo napornije, mislim da će svima biti žao kad se sve ovo završi, jer ovo je iskustvo koje se ne ponavlja u životu. Ja se nadam da ćemo nastaviti sa druženjem, ali emisija kao emisija je nešto neponovljivo i fenomenalno iskustvo za svakog od nas.

Sara Jo sa Tamarom Dragićević
Sara Jo sa Tamarom Dragićević