Vesti

Tamara Dragićević poručila Ivani i Katarini kao Psaju: "Ne znam samo da li ste učile njegov tekst ili ste samo vikale đama ćuna"

Novu epizodu "Tvoje lice zvuči poznato" otvorio je duel Ivane Peters i Katarine Bogićević. Njih dve su se takmičile koja će biti bolja u ulozi Marije Šerifović, a potom i u ulozi Psaja. Sjajne su bile u oba nastupa, besprekorne, ali s obzirom na to da je drugi nastup bio vatreniji, i komentari su bili luđi. Pogledajte ih!

08.11.2019. - 21:50h

 

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3