Vesti

Marija Kilibarda: Bilo je veselo, ali i pomalo napeto!

Večeras se završilo polufinalno veče šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, a kako je bilo na snimanju prve lajv emisije za Prva.rs otkriva voditeljka Marija Kilibarda.
22.12.2013. - 00:31h
Marija Kilibarda
Marija Kilibarda

"Bilo je vrcavo, veselo ali i pomalo napeto. Napeto u tom smislu jer smo birali pet finalista. Takođe, kada god je uživo, drugačija je klima, jer nema ponavljanja i to što se dešava svi vide".

Marija dodaje da su se večeras svi, pre svega, dobro zabavili kao i da su se takmičari veoma dobro snašli u emisiji koja se po prvi put emitovala uživo.

"Svi takmičari su veoma naporno radili prethodnih nedelja i meseci. Ni jednog trenutka ni kod snimanja i pripremanja prethodnih emisija nisu pravili razliku da li se emituje uživo ili ne već su radili sa mnogo entuzijazma i prolili su mnogo znoja da sve ispadne kako treba. Tako da im snimanje polufinalne emisije nije teže palo"

Iako je oduševljena svim nastupima, dva su joj se posebno dopala.

"Ana Kokić mi je bila odlična u ulozi Bijonse i Aleksa Jelić je bio fenomenalan. Drago mi je što će u finalnoj emisiji, pored pet najboljih i ostali takmičari nastupiti revijalno".