Vesti

Aleksa Jelić: Počeo sam kao kraljica folka, završavam kao kraljica popa

Pobednik polufinala šoua "Tvoje lice zvuči poznato" Aleksa Jelić vredno se sprema za finalnu emisiju. On za Prva.rs otkriva kako teku pripreme i da li uzbuđeno iščekuje finale šoua.
24.12.2013. - 13:46h
Foto: Arhiva Prva TV
Foto: Arhiva Prva TV

"Pripreme idu jako dobro. Kraljica popa svoje nastupe sprema mesecima, dok ja imam svega 3-4 dana da se pripremim. Zato je predstojeći nastup za mene veliki izazov i nadam se da će biti uspešan".

Aleksin nastup će, kako kaže, po nečemu biti posebno specifičan.

"Siguran sam da će nastup biti fantastičan, pogotovu zato što će sa mnom na sceni biti i jedan od solista Narodnog pozorišta".

Za finalnu emisiju Aleksa je izabrao Madoninu pesmu "Vogue", a za Madonu kaže da mu je jedna od omiljenih pevačica.

"Počeo sam kao kraljica folka, a završiću kao kraljica popa. Mogu sigurno da kažem da mi je Madona jedna od omiljenih pevačica".

Pobeda u poslednjoj emisiji neće mu biti dodatni teret.

"Ne sumnjam u svoj nastup, svestan sam dominantnosti na sceni, plesačke i pevačke i bitno mi je samo da sve ispadne dobro".

Ipak umor je tu. Iza njega, kao i iza ostalih takmičara je 11 emisija šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

"Bilo je tu veoma napornih nastupa, tako da se umor svakako oseća kod svih takmičara, ali i mene. Međutim željno iščekujem finalnu emisiju".

Plasman u finalnoj emisiji mu, kako kaže, nije bitan.

"Ni u polufinalu nisam razmišljao o pobedi već samo da nastup bude uspešan. Tako je i za finale. Bitno mi je da ja sa svoje strane uradim sve kako treba i naravno da se nastup svidi publici".