Vesti

Pobednica prvog serijala "TLZP"

Ana Kokić: I mi možemo da budemo svetski!

Pobednica humanitarnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ je pevačica Ana Kokić. Ona ekskluzivno za prva.rs otkriva kako se oseća povodom pobede ali i komentariše svoj poslednji nastup od kojeg je svima zastao dah.
29.12.2013. - 01:40h
Ana Kokić kao Pink
Ana Kokić kao Pink

Pevačica kaže da je veomna srećna zbog pobede, ali i pomalo tužna.

- Tužna sam jer je došao kraj. Nadam se da ću sa svim takmičarima ali i celom ekipom ostati u kontaktu i dalje - priča Ana.

U finalnoj emisiji Ana je zadivila publiku svetskim nastupom i verodostojnim izvođenjem pesme i koreografije pevačice Pink. Iako je imala povredu noge, ona je ceo nastup odradila besprekorno.

- Žao mi je što nam je zemlja u takvoj situaciji da nemamo uslova i sredstava da nam svaki nastup izgleda ovako spektakularno -ističe Ana, i dodaje da su ona, ali i ostali takmičari za veoma kratko vreme uspeli da urade ono za šta svetskim zvezdama treba i po pola godine.

- Pokazali smo da i kod nas postoje svetske zvezde. Da nisu samo oni „preko bare“ sposobni za fenomenalne nastupe. Dokazali smo i da sve što oni rade možemo i mi i to za mnogo manje vremena. Oni to spremaju po nekoliko meseci, neki i duže, a mi smo naše nastupe spremali za dva, tri dana.

Ana Kokić dodaje da joj je najveća podrška bila njena porodica, kao i da ju je suprug nagovorio da pristane da učestvuje u ovom šou.

- Nikola je još pre mesec dana rekao da ću da pobedim, ali ja mu nisam verovala. Međutim, obistinilo se.

Sada kako kaže, najviše želi da se odmori, ali pre odmora dolazi slavlje.

- Pobedu ću proslaviti sa ostalim takmičarima i celom ekipom. Naravno, pridružiće nam se najmiliji kako bismo upotpunili proslavu - otkriva Ana.