Vesti

Goca Tržan: Plakala sam kao kiša kada se šou završio

Pevačica Goca Tržan za Prva.rs priča kako joj je bilo tokom snimanja šoua "Tvoje lice zvuči poznato", koji su joj trenuci bili najlepši, a koji nastup omiljeni.
31.12.2013. - 09:46h
Foto: Arhiva Prva TV
Foto: Arhiva Prva TV

Šou "Tvoje lice zvuči poznato" se završio, a učesnici sada sumiraju utiske. Pevačica Goca Tržan kaže da joj nije bilo ni malo lako kada su poslednji put svi zajedno izašli na binu.

"Kada je počela finalna numera i kada smo svi zajedno izašli na binu poslednji put rasplakala sam se. Ma plakala sam kao kiša", priznaje Goca.

Međutim, ona takođe priznaje da je jedva čekala da se završi jer su pripreme i snimanja bili veoma zahtevni.

"Ovaj šou ozbiljno crpi energiju i oduzeo mi je mnogo vremena. Prethodna tri meseca nisam imala život, a i Košutnjak koji je predivno mesto mi se smučio jer sam svakog dana bila ovde. Ali to kažem sada, a za par dana će mi sve ovo užasno nedostajati".

Druženje na snimanjima je kako kaže bilo nešto posebno, a kao najlepše trenutke Goca izdvaja sve ono što se dešavalo iza kamera.

"Najlepši su bili oni trenuci iza bine, dok smo spremali numere, dok smo pričali viceve, hranili se, donosili jedni drugima čokoladice, častili... To su neki naši trenuci koji se nisu videli na televiziji".

Goca kaže da bi mnogo volela da je u šou imala još neku žensku ulogu, međutim i među brojnim muškim ulogama ima svoje favorite.

"Omiljeni nastup su mi bili Cane i Knez, a od ženskih Kristina Agilera. Bilo bi super da sam imala više žena onda bih verovatno imala više omiljenih nastupa".

Za svoje kolege iz šoua ima samo reči hvale.

"Svi takmičari su toliko talentovani, svi su bili veoma dominantni i u svakom trenutku sjajni. Kada me novinari pitaju za favorita ja im uvek kažem da ga nemam jer su svi bili apsolutno genijalni".

Svojim kolegama koji požele da se takmiče u narednoj sezoni kaže da paze na nekoliko stvari.

"Svi oni koji ubuduće budu želeli da učestvuju treba da znaju da za njega treba mnogo energije, vremena, strpljenja i tolerancije", kaže Goca ali i dodaje da je generalno veoma srećna što je bila deo ovog šoua.