Vesti

Nikola Rokvić: Nadam se operskoj ariji

Već ste sigurno čuli, Nikola Rokvić jedan je od učesnika treće sezone šoua Tvoje lice zvuči poznato. Glas je njegov provereni adut, gluma mu, kaže, ide dobro, ali ipak od nečega i strahuje! Nikola je pred početak šoua rado podelio svoje utiske za sajt PRVA.RS…
05.03.2016. - 10:46h
Nikola priželjkuje ariju
Nikola priželjkuje ariju

Pevač Nikola Rokvić pojaviće se u nedelju 6.marta na sceni najgledanijeg šoua Tvoje lice zvuči poznato (TLZP) i to kao jedan od takmičara.

Kada ga je produkija pozvala u šou osetio je, kaže, neku vrstu odgovornosti i nije na prvu prihvatio učešće. Zašto?

“Nisam znao da li da prihvatim učešće jer je u pitanju najgledaniji šou, a i velika je obaveza. Čeka me dva i po meseca odricanja i svakodnevnog rada. Dosta sam se premišljao. Na kraju sam ipak odlučio da prihvatim jer je veliki izazov i mislim da će mi učešće u TLZP značiti u karijeri“, iskren je Nikola.

Prve pripreme su u toku. Takmičari su dobili i prve zadatke. Vredno vežbaju, a Nikola kaže da mu ne ide loše.

„Za sada se izvlačim na glas. Gluma mi ide ok, ali će mi najveći problem biti igra. Ja sam krući i statičan. Takav sam otkad znam za sebe... Nikada nisam nešto preterano igrao ali nadam se da ću to kroz ovaj šou naučiti.

Već znamo da će njegova prva uloga biti uloga jedne dame, a Nikola je rado sa nama podelio i kakvu imitaciju priželjkuje.

„Voleo bih da dobijem neku opersku ariju. To mi je oduvek bila želja da izvedem ali nisam imao gde to da uradim. Ovo je vrhunska produkcija i mislim da bi dobro ispalo."

Ne strahuje od negativnih komentara. Kaže da će, ukoliko bude bio dobar i dao sve od sebe, sve dobro i ispasti. Zato je i siguran da su nam u narednim nedeljama zagarantovane:

„Dobra zabava, šala i kvalitetne imitacije!“

Zato budite uz Prvu televiziju u nedelju od 21 h jer počinje nova sezona vašeg omiljenog šoua Tvoje lice zvuči poznato.

Nikola Rokvić odlično podneo višesatno maskiranje! Pogledajte i maske ostalih takmičara...

Marija Kilibarda više nije najviša dama u TLZP!

Marija Kilibarda: Kada malo čezneš, posle ti bude još lepše kad dočekas