3. sezona

3. epizoda

Šou je počeo! Ajs Ajs Mara pozdravila je publiku i predstavila specijalnog člana žirija Andriju Miloševića kao i stalni trojac prepoznatljivim stihom iz pesme “Esi mi dobar” i iznenadila sve u studiju sjajnim repovanjem.
15.03.2016. - 11:48h
marija kilibarda kao ajs nigrutin / foto: prva tv, aleksandar krstović
marija kilibarda kao ajs nigrutin / foto: prva tv, aleksandar krstović

Mara briljira kao Nigrutin. To je samo uvertira za nastup Ane Grubin pod maskom Skaja Viklera – (Esi mi dobar/Otkucaji). 

ana i mara kao skaj i ajs / foto: prva tv, aleksandar krstović
ana i mara kao skaj i ajs / foto: prva tv, aleksandar krstović

Devojke su zagrejale studio i napravile sjajnu atmosferu. 

ana grubin kao skaj vikler / foto: prva tv, aleksandar krstović
ana grubin kao skaj vikler / foto: prva tv, aleksandar krstović

Andriji se veoma dopalo kako su imitriale: “ bilo je odlično, dobro zezanje”.

andrija milošević, član žiirja / foto: prva tv, aleksandar krstović
andrija milošević, član žiirja / foto: prva tv, aleksandar krstović

“Jako je dobra maska i vise ti gurtne kroz šlic”, primetio je Ivan na Aninom kostimu. “Maro tebe nisam video sa bradom od prošlog leta”, našalio se Ivan na račun svoje koleginice i drugarice.

Ana: “Ana, više bih volela da te vidim u ulozi žene ali ovo je bilo jako dobro”.

Nakon vrele atmosfere i rep muzike, u studiju je zavladala tišina. 

halid muslimović kao davorin popović / foto: prva tv, aleksandar krstović
halid muslimović kao davorin popović / foto: prva tv, aleksandar krstović

Halid imitira Davorina i čuvenu numeru “Žute dunje”.
Muslimoviću je imponovao ovaj zadatak: “Davorin je bio vrhunski umetnik i čovek. Bio je divan čovek, saradnik, šteta što ljudi nisu večni” setno je prokomentarisao pevač.

Uz ovu numeru, Halida su uživo pratili tamburaši i dočarali atmosferu, a to se upravo dopalo kantautoru Georgievu koji je prokomentarisao da je dobro što smo čuli uživo tambure jer je to pomoglo celom dojmu: “ Halide, toliko si to sarajevski doneo, stvarno je bilo jako dobro, teško je pevati Davorina, to je bio potpuno poseban čovek ali meni se jako dopalo, svaka čast”.

Andrija: Meni je bilo fantastično. Srećan sam što vidim Halida uživo, on je institucija iz detinjstva. Super mi je bilo, trileri smanjeni na minimum da što više liči na Davorina. Fantastičan nastup i uživao sam beskrajno”.

Ana: “Halide, jeste li to Vi, sjajna maska. Ja nisam znala da ste ovu pesmu prvo otpevali vi, pa onda Davorin Popović. Bilo je predivno, jako emotivno i lepo”.

Ivan: “Ja sam jednom slomio celu kafanu zbog ove pesme i kad je čujem, ja sam na sedmom nebu. Čestitke, svaka čast”.

A sada ćemo saznati da li Daniel Kajmakoski ima bolje noge od - Tine Tarner!

Sledi još jedan veličanstven nastup.

danijel kajmakoski kao tina tarner / foto: prva tv, aleksandar krstović
danijel kajmakoski kao tina tarner / foto: prva tv, aleksandar krstović

Plesači su uz sjajnu koreografiju dočarali bondovsku atmosferu i glavnu filmsku temu “Golden eye”.

Kako je isam priznao, najveći problem za pripremu ove numere i imitaciju Tine Tarner Danielu su predstavljale štikle – “Sve može da se dogodi kad je muškarac na štiklama”, kaže pevač. 

Ipak, žiriju se veoma dopalo kako je izgledala Danielova imitacija isnalaženje na visokim potpeticama.
Ivan: “Odlično je bilo, dao si sve od sebe. Skinuo si neke pokrete ali to lice...”

Ana: “Boris (Milivojević) je bio presmešan, a kako se Daniel oseća? Super si skinuo njenu boju glasa”.

Vlado: “Koreografija je bila fenomenalna. Potrudila si se i svaka ti čast što si uspeo da izvučeš iz sebe taj ženski glas, to nije lako”.

Andrija: “Majstore bio si odličan, pevaš fenomenalno, koreografija i sve što ste napravili sve je bilo fantastično, uzbudljivo. Fantastičan nastup i pevaš dečko fenomenalno!”.

Sada je na redu Nikola Rokvić u ulozi Latino zavodnika...

nikola rokvić kao enrike iglesias / foto: prva tv, aleksandar krstović
nikola rokvić kao enrike iglesias / foto: prva tv, aleksandar krstović

Nikola ima ozbiljan problem sa plesom: “Statičan sam i krut tako da je koreograf imao ozbiljan zadatak da me nauči nekom pokretu” požalio se mladi Rokvić.
Kilibarda se našalila malo s njim rekavši da ima dve leve noge.
“Da, nisam neki igrač”, priznaje ovaj sjajni pevač.

Sa scene se začuo poznati hit “Bailando”, a da bi dočarao u potpunosti specifični glas Enrikea, Nikola je morao da ode u takozvani poluglas što nije bilo nimalo lako.

Njegova nesigurnost kada je u pitanju ples, najviše je zaintrigirao žiri.
Ana: “Nemaš dve leve noge."
Nikola: Tek kad uđeš u ovaj šou, vidiš šta možeš i koliko možeš”.

Ivan se ne slaže sa Anom: “Nisi talentovan za ples, nemaš pojma. Ti si vrhunski pevač ali đuskanje izbegavaj, to nije tvoj fah”.

Andrija: “Igraš bre fenomenalno! Super si, pevač, igrač...”

Vlado: Toliko si dobro plesao, da je to bilo fenomenalno. Ti si bio sjajan, svaka ti čast. Žao mi je što nije bila zahtevnija pesma da pokažeš svoje glasovne mogućnosti.

Scenom je ponovo zavladala tamburica – Đoša u ulozi Đorđa Balađevića “Devojka sa čardaš nogama”.

đoša kao đorđe balašević / foto: prva tv, aleksandar krstović
đoša kao đorđe balašević / foto: prva tv, aleksandar krstović

Vlado: “Velika je istina da lepe žene mogu ukrasti šou. Mi bismo pohvalili masku, ali pojaviše se ove lepotice i ode mas’ u propast. Ukrale ti šou ali sve zajedno je bilo odlično, maska je bila fenomenalna”.

Ana: “Super je bilo, meni se jako dopalo i ja sam uživala, ušao su u ulogu skroz”.

Andrija: “Sve bi se složio sa Vladom. Bilo je zabavno”.

Ivan: “Zašto kriti, ovo je bio skandalozan nastup koji nema veze sa Balaševićem. Ti si uvek Đoša i to niko ne može da ti oduzme. Lepo si to izveo, drugarski za prijatelje u kafani ali nemoguće je maskirati tolikog čoveka u Đorđa Balaševića. Imaš vedar duh i takav treba da budeš svaki put… Nemoguće je tebe maskirati u nekog drugog”.

ivana peters kao aks rouz / foto: prva tv, aleksandar krstović
ivana peters kao aks rouz / foto: prva tv, aleksandar krstović

Ivana Peters je ovog puta u ulozi svoje simpatije iz mladosti: Eksla Rouza iz "Gansa". Priznaje da joj nedostaje kontakt sa publikom jer je pristuna u njenom životu od 15 godine. Bila je zaljubljena u Eksla, imala je poster u njegovoj prirodnoj veličini i zbog njega ništa nije učila, bio joj je idol. 

Bend svira uživo!

Ivan: Pokidala si, svaka čast!

Ana: “Meni je ovo super bilo i nisi samo ti bila zaljubljena u njega. Vidi se da voliš ovu vrstu muzike. Dopada mi se stajling i ako mogu da pitam - šta to imaš u gaćama?”

“Skrojile mi žene”, nasmejala se Ivana.

Vlado: Stvarno si bila Eksl. Pevački nezahtevna numera za tebe, zapravo Eksl ne može da peva kao ti. Odlično si donela tu ulogu, svaka ti čast.

Andrija: Ovo je bilo brutalno, sjajno, agresivno u šesnaestercu, dala si gol. I toliko sam uživao da nemam više šta da kažem.

kaya kao ivana  / foto: prva tv, aleksandar krstović
kaya kao ivana / foto: prva tv, aleksandar krstović

Kaja Ostojić dobila je zadatak da imitra upravo svoju koleginicu Ivanu Peters i otpeva pesmu "Svet tuge". Ivana je rado pristala da joj pomogne i da joj smernice. 

A numera je bila posvećena Ivani koja nije mogla ni u snu da pretpostavi kakvo ju je iznenađnenje čekalo.

Nakon numere “Svet tuge” koju je Kaja fenomenalno otpevala I u potpunosti “skinula” Ivanu, krenula je pesma “Zbog tebe” grupe Tap 011. Iz lifta je najpre izašla Goca Tržan, a onda je za Ivanu usledio još veći šok - Milan, Pera i Đole na sceni. Tap 011 je ponovo bio na okupu, a Ivana sva u suzama.  

tap 011 / foto: prva tv, aleksandar krstović
tap 011 / foto: prva tv, aleksandar krstović

“Ne mogu da verujem”, kroz suze je prokomentarasala, “ja nisam u fazonu da plačem ovako”.

"Ti si car. Zbog svega što si prošla u poslednjih godinu dana i zdravstvenog problema, ti ponovo briljiraš na sceni, skačeš, pevaš iz sveg glasa", prokomentarisala je Mara.

Mara je rekla da je u studiju neko ko je najsrećniji što je Ivana ovde, a to je njega ćerkica Sara. “Volimo da zabiberimo i da ljubav bude svuda” rekla je Marija.

ivana peters sa ćerkicom / foto: prva tv, aleksandar krstović
ivana peters sa ćerkicom / foto: prva tv, aleksandar krstović

Sarica je mami na binu donela buket cveća i pisamce: “Bila si odlična, nisam ni sumnjala, volim te, čak i ako ne pobediš, ti si moja pobednica”, napisala je Sara.

Ivana i dalje nije mogla da sabere utiske: “Smorena sam bila, mislila sam da je bio neki nesporazum sa organizacijom što nisam mogla da dovedem dete na set, ne mogu da verujem šta ste uradili... Kako su ovo sakrili od mene, nemam pojma, nisam nikakav detektiv”.

Ivana je bila oduševljena Kajinom imitacijom, baš kao i Tapovci: “Kaja je bila fantastična, pratili smo na monitoru njene pokrete, stvarno neverovatno”, kažu Milan, Đole i Pera.

Andrija: “Bilo je zaista sjajno, težak zadatak, prihvatila kako treba i mislim da je bilo odlično. Čitava ova situacija je bila emotivna”.

Vlado je takođe pozitivno ocenio Kajinu imitaciju: “Verovatno ti je Ivana malo pomagala, mislim da imaš super glas i drago mi je što si ti izvela ovu pesmu. Hvala ti”.

Ivan: “Mislim da je težak zadatak pevati Ivanine pesme”.

Ana: “Mislim da je Kaja ovo otpevala - aj ćao. Ti stvarno imaš odličan glas i vrhunski pevaš!”

neša bridžis kao Eros Ramacoti I Šer / foto: prva tv, aleksandar krstović
neša bridžis kao Eros Ramacoti I Šer / foto: prva tv, aleksandar krstović

Neša ni ovog puta nije imao sreće za zadatkom, bar što se tiče težine izvođenja. Treba da izvede pesme na dva jezika, sa dva lica: Erosa Ramacotjai i Šer.

“Zadatak mi je pomalo šizofren, pevam na italijanskom, a onda se ubacujem kao Šer. Verovatno me produkcija testira kolike su mi mogućnosti ali ono, jesmo naši ali sjaši”, jada se Neša.

Uz sjajnu projekciju imitacije i efekat ogledala, Neša je dao sve od sebe da otpeva dva glasa.

Ana: “Meni je ovo jako dopalo”.

Ivan: “Prava je šteta što ti Bog nije dao neki moćan glas, uz sve te talente promene iz muškog i ženskog.” I dodao da se užasno zabavio.

Andrija: “Nastup svaka čast, vizuelno je bilo sjajno. Užasno zanimjiv nastup, smešan. I maštovit”.

A sada sledi situacija za koju biste pomislili da se nikada neće desiti! Dve srpske zvezde, od naroda prozvane "ljute rivalke", pevačice koje prate horde fanova, ukrstiće glasove na sceni šou programa "Tvoje lice zvuči poznato"!

Ceca i Jeca!

To jest: Dara Bubamara kao Jelena Karleuša i Milica Pavlović kao Ceca! 

milica pavlović kao ceca / foto: prva tv, aleksandar krstović
milica pavlović kao ceca / foto: prva tv, aleksandar krstović

Prva nastupa Milica kao Ceca otpevavši hit “Kukavica”. Milica je imala samo jedan dan da spremi imitaciju!

Kako je Dara prokomentarisala nov zadatak: “Ja sam profesionalac, veliki sam biznismen, što bi rekla Brena, biće zanimljivo za publiku, pogledala sam lik kao i svaki drugi i biće dobro - izgled, mimika i glas”.

A ovako bi izgledalo kad bi Ceca i jeca zajedno nastupile:

dara i milica kao jeca i ceca / foto: prva tv, aleksandar krstović
dara i milica kao jeca i ceca / foto: prva tv, aleksandar krstović

A ovako izgleda kad Dara peva "Insomniu" by JK:

dara bubamara kao jk / foto: prva tv, aleksandar krstović
dara bubamara kao jk / foto: prva tv, aleksandar krstović

Ivan: “Milice, nadam se da ćeš tu i ostati. Malo je bolja Ceca bio Aleksa, a ti mnogo bolje izgledaš nego Aleksa Jelić. Daro, vrlo mi je zanimljiv koncept, dovoljna je muka što sad Karleuša sedi i gleda tebe kao sebe”, rekao je Ivan i dodao da voli kad neko imitira JK jer je to jedina prilika da čuje te tekstove jer on tu ništa ne razume.

Ani se dopalo kako je temperamentna Milica, poznata po energičnim nastupima, uspela spusi tu energiju. “Odlično je bilo”, rekla je Ana i dodala za Daru: “Svaka čast što si prihvatila ovu ulogu. Još jedna pohvala što nisi iskarikirala već si stvarno odradila kao i svaku imitaciju do sada, odlično”.

Andrija: ”Bilo je zanimljivo, Milica bi odradila još mnogo bolje da je imala više vremena”. Za Radu: ”Urađeno je kako je i nastup izgledao, maska je OK i meni se dopalo što nije iskarikirano”.

Vlado: “Prvo ću da pohvalim Milicu, maska je bila vrlo interesantna. Najbolje poene moram da dam Radi.Mislim da si stvarno bila odlična večeras. Svaka ti čast.”

Sledi glasanje žirija:

Andrija:
Đoša 2
Ana 3
Neša 4
Dara 5
Milica 6
Nikola 7
Kaja 8
Halid 9
Ivana 10
Daniel 12

Ana:
Ana 2
Đoša 3
Milica 4
Neša 5
Nikola 6
Ivana 7
Kaja 8
Dara 9
Halid 10
Daniel 12

Ivan:
Dara 2
Đoša 3
Neša 4
Ana 5
Milica 6
Nikola 7
Halid 8
Kaja 9
Ivana 10
Daniel 12

Vlado:
Neša 2
Đoša 3
Ana 4
Nikola 5
Daniel 6
Kaja 7
Ivana 8
Halid 9
Milica 10
Dara 12

Takmičari:

Ana 5 za Đošu
Halid 5 Danielu
Daniel 5 Ivani

Nikola 5 Danielu
Đoša 5 za Anu

Neša 5 Danielu

Ivana 5 Kaji

Kaja 5 Ivani

Dara 5 za Milicu

Milica 5 Dari

pobednik: daniel kajmakoski / foto: prva tv, aleksandar krstović
pobednik: daniel kajmakoski / foto: prva tv, aleksandar krstović

DANIEL KAJMAKOSKI POBEDNIK TREĆE EPIZODE!

Pobednik je Tina Tarner. Danijel 1 000 evra namenjuje dečaku iz Kruševa Kiki odnosno njegovim starateljima. Kiki je dečak od 12 godina o čijem hendikepu Daniel nije hteo mnogo da govori ali je želeo da ispuni jednu želju mališana, a to je da ode na more.

Zadaci za sledeću nedelju:
Neša – Dara Bubamara
Đoša – Severina
Ana – Lady Gaga
Nikola – Montserrat Caballé
Dara – Saša Matić
Halid – Zdravko Čolić
Kaja – Sam Smith
Ivana – Freddie Mercury
Daniel – Goran Bregović