O emisiji

SUPERSEZONA "ALL STARS" JE ZAVRŠENA!

Šou koji se gleda bez daha
Šou koji se gleda bez dahafoto: Promo

Ovo je bila „All stars“ sezona ili SUPERSEZONA u kojoj je učestvovalo deset poznatih lica koja su obeležili prethodne četiri sezone. Ček od 25.000 evra koji je pripao Timu 3. sezone, Ivana Peters i Daniel Kajmakoski odlučili su da doniraju dvogodišnjem dečaku Urošu Matoševiću. Takođe, i celokupan novac od SMS poruka biće prosleđen u humanitarne svrhe.

Desetoro veličastvenih - Ana Kokić, Edita Aradinović, Ivana Peters, Katarina Bogićević, Dragan Kojić Keba, Nenad Pagonis, Nenad Knežević Knez, Željko Šašić, Aleksa Jelić, Daniel Kajmakoski uhvatiće se u koštac sa novim izazovima i pokazaće kako se snalaze u koži domaćih i stranih muzičkih zvezda. Upravo ova ekipa navikla nas je na najbolje tako da nas očekuju fantastične vizuelne transformacije, izuzetni, veoma zahtevni scenski nastupi i brilijantne vokalne interpretacije.

Studio pred premijernu epizodu
Studio pred premijernu epizodufoto: B92/Miloš Anđelković

Njihove nastupe u muzičkom i u scenskom smislu kao i svake godine komentarisaće i ocenjivaće stalni tročlani žiri kome će se u svakoj epizodi pridružiti jedan gostujući član.

Slajna glumica Dubravka Mijatović dobija novu ulogu. Ona će ocenjivati kandidate na osnovu toga koliko su dobro izneli određenu imitaciju.

Dubravka Mijatović
Dubravka Mijatovićfoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Vokalno umeće kandidata ocenjivaće Dušan Alagić, koji do sada takođe nije bio deo nijednog takmičenje, a priznat je u muzičkim vodama jer iza njegovog imena stoji veliki broj hitova.

Dušan Alagić
Dušan Alagićfoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Njima će se pridružiti i multimedijalni umetnik Uroš Đurić koji će svakom takmičaru i njegovom izvođenju pristupiti sa različitih strana.

Uroš Đurić
Uroš Đurićfoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Ovogodišnaj nagrada je 25 000 evra, cilj je I dalje human tako da će pobednički trofej otići u prave ruke, osobi ili instituciji kojoj je novac najpotrebniji.

Marija Kilibarda
Marija Kilibardafoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Kroz sve epizode vodiće nas šarmantna Marija Kilibarda koja je odavno postala zaštitno lice ovog šou programa.

Pravila šou programa:

Nova SUPERSEZONA TLZP donosi i drugačija pravila. Najbolji od najboljih učesnika iz prethodnih sezona TLZP čije imitacije muzičara ćemo pratiti narednih meseci podeljeni su u pet timova i njih čine:

  1. Ana Kokić i Aleksa Jelić
  2. Katarina Bogićeivić i Dragan Kojić Keba
  3. Ivana Peters i Daniel Kajmakoski
  4. Edita Aradinović i Nenad Pagonis
  5. Nenad Knežević Knez i Željko Šašić

>Pobednik svake epizode je tim. I pobednik SUPERSEZONE biće takođe tim.

A ovako ide i samo glasanje:

Kao i uvek u ranijim sezonama bodovi se dodeljuju pojedinačno, od 2 do12. Prvo glasa žiri, potom takmičari jedni za druge.

Tada dobijamo prikaz bodova pojedinačno za svakog takmičara, a zatim se sabiraju bodovi u okviru svakog tima da bismo na kraju imali timsko rangiranje i tako dobili tim koji pobeđuje u epizodi.