Epizode

Edita je proglašena za najbolju! Ona i Nenad Pagonis su pobednički tim 2. epizode!

Počela je 2. epizoda spektakularnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato"!

12.10.2019. - 00:00h

Druga epizoda omiljenog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" biće pravi spektakl! Takmičari će i ovog puta dati svoj maksimum, a na sceni će se smenjivati popularni domaći i strani izvođači najrazličitijih muzičkih žanrova. Sve to, osim na televiziji, možete pratiti i na ovoj stranici našeg sajta od 21.00. Iz minuta u minut! 

Specijalni gost u žiriju ove nedelje, Aleksandar Bata Atanasijević
Specijalni gost u žiriju ove nedelje, Aleksandar Bata Atanasijevićfoto: Prva TV

Odbojkaš, Aleksandar Bata Atanasijević, ocenjivaće večerašnje nastupe takmičara. Uroš Đurić se raduje što će sedeti kraj njega, budući da je njegov veliki obožavatelj, a zna i sve "pikanterije" o životu zlatnog sportiste! 

Čast da otvore drugu epizodu pripala je Danielu Kajmakoskom i Aleksi Jeliću koji su nastupali kao dve mega zvezde - Brendon Juri i Tejlor Svift!

Aleksa Jelić, Daniel Kajmakoski
Aleksa Jelić, Daniel Kajmakoskifoto: Prva TV

Uroš: Bili ste spektakularni. Aleksa, bolji si Brendon od Brendona, nadmašio si original. Bili ste neverovatni!

Aleksandar: Ovo je bilo fantastično! Gledao sam Daniela i malo sam se uplašio na trenutak. Hodao je kao devojke koje se vraćaju sa splavova u 4-5 ujutro, bukvalno. Ne znam kako bih se snašao u njegovoj situaciji. Aleksa... svaka čast, moram da pohvalim igrače i igračice, bravo!

Duda: Meni se dopada zato što ste kao partneri na sceni jako dobro sarađivali. Motrili ste jedan na drugog i zato je tako bilo sve divno. Ja nisam gledala u štikle, bila sam fascinirana leđima, kada se Tejlor Svift okrene i vidimo ta majušna, ženstvena leđa... Na pravi način ste otvorili veče.

Dušan: Aleksa, toliko si bolji Brendon... Danijele, meni je kod tebe bio biceps u prvom planu, nisam mogao da obratim pažnju na pevanje.

Dragan Kojić Beba je sledeći takmičar koji će se naći u ulozi Zdravka Čolića Čole! Noga je srećom bolje jer očekuje zahtevna igračka koreografija!

Dragan Kojić Keba
Dragan Kojić Kebafoto: Prva TV

Keba je izleda jedva čekao da pređe iz balade legendarnog Čole u brži ritam pesme „Glavo luda“, gde je svega bilo - i Lokica i đuskanja. Kebina energija bila je nezaustavljiva. Bez obzira na to što je prilikom pevanja ispao iz ritma i prebrzo ušao matricu, niko mu nakon sjajnog đuskanja tu grešku nije zamerio.

Bata: „Ti si mi u krvi“ je moja omiljena pesma. Svaka čast na izboru. Što se tiče druge pesme, meni ste bili bolji Čola od Čole. Svaka čast, i na trčanju i na pokretima.

„Zvezda, Srbija, odbojka!“, uzbuđeno je uzviknuo Keba što je zasmejalo Uroša Đurića: „Pa on je čoveče igrao u Partizanu, jesti ti svestan toga?“. „Stvarno?“, zbunio se Keba i dodao, „pa dobro šta, pozdrav“.

Uroš: Kebo, ti si prvoklasan šoumen, i to je ono što odlikuje svaki tvoj nastup. O tome kakav je Keba bio kao Čola daću svoj konačan sud na kraju. Ali moram da ti kažem, naročito mi se sviđa finale, kako si to uradio sa vibratom kao Miroslav Ilić, taj prelaz od Čole ka Miroslavu mi je bio senzacionalan. I vidim si to uradio namerno. Bilo je fenomenalno.

Dule: Protiv Kebe se ne može i kada pogreši sve je apsolutno ispravno. To je konstantan šou na bini od pocetka do kraja nastupa i zato je Keba u supersezoni sa nama. Bilo je raznih momenata, negde je odično imitirao Čolu, a onda se vrati u Kebu, zakebira... šoumenski. Divan si Čola.

Duda: Ja sam sve ovo isto primetila, da je prerano ušao, ali zato je to na sceni čarolija, kada umesto to da pokriješ, da niko ne vidi. Meni se dopala ta energija, uspeo je da skine energiju i lakoću koju Čola ima, i za to je potrebna dobra fizička kondicija i svaka čast na kondiciji. Svi pokreti, bilo je dobro.

Edita će se predstaviti ulogom pevačice Holsi, emotivnom pesmom koja nosi tešku priču.

Edita Aradinović
Edita Aradinovićfoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Duda: Predivan je bio nastup, u pravom smislu reči. Ne postoji stvar za koju bih mogla da kažem da ovde nedostaje, zato što je emotivan i senzualan i vokalno savršen, glumački takodje. Svi smo bili kao da nismo disali dok se sve to nije završilo. Baš predivno, hvala.

Uroš: Pošto si interpretirala omiljenu pevačicu moje ćerke, upoznat sam donekle sa opusom. Ovo je neko čudesno veče gde je Aleksa bolji Brendon od Brendona, gde si ti ništa manje nadvisila original. To suštinski nije muzika koja mene privlači, to je rnb za novu generaciju ali bili smo sve vreme potpuno zalepljeni za tebe, nismo mogli da izrazimo bilo koju emociju osim blentavog izgleda.Ti si vučica, i to je ono što je najimpresivnije.

Aleksandar: Prvo, muškom delu žirija je bilo jako teško ovo da komentariše. Svaka čast, imao sam osećaj kao da sam u nekom filmu.

Uroš je odmah iskoristio priliku da upozori Editu na Atanasijevića: On je jednom bio u publici ove emisije i posle toga je imao vezom sa Sarom Jo, zato Edita, čuvaj se!“. Bata je ispravio Uroša – „ja sam bio u vezi sa Sarom Jo pre TLZP-a“.

Ipak Uroš koji se pokazao kao pravi znalac svih pikanterija, nije odustajao – „Čuvaj se, ovaj momak je... a ima žensku reprezentativku Bugarske koja je duplo veća od tebe tako da....jedva je kroz osmeh izgovarao Đurić.

Dušan: ovo je tako teško otpevati u različitim položajima ali ti si jako dobro pevala i donela emociju. Sve zajedno, ja sam oduševljen.

Sledi još jedan spektakl, Ivana Peters kao Halid Muslimović i Katarina Bogićević kao Željko Bebek. Do potpune neprepoznatljivosti!

Katarina Bogićević, Ivana Peters
Katarina Bogićević, Ivana Petersfoto: Prva TV

Uroš: Ovo je potpuno nepojmljivo šta ste vas dve izvele. Neverovatno izvođenje. Ivana, ti si pevala u rangu baritona koji ide ka basu, ne mogu da verijem da je to moguce. Tvoja mimika, ritmika i statika je bila do te mere upečatljiva scenski da sam imao utisak da gledam Halida, a onda se pojavila Katarina. Maske su obema spektakularne, i način na koji je izvela to... Devojka izgleda fenomenalno a ovde igraš kao kržljavi Bebek, savijen, tanak, kiflotičan. On puni ove godine 74 godine. To što si ti sada napravila vratilo me je u detinjstvo i mladost, Ivana me vratila u doba JNA. I hvala vam na tome. To nije bilo samo pevanje već vrhunski scenski nastup.

Duda: Maske su stvarno fenomenalne ali maska ne znači ništa ako ti ne umeš to da pokriješ i da je opravdaš. Ti si bila Bebek, ti si bila on, to je to, ona je to nama ovde prošetala. A o Ivani da ne pričam, koja je izašla sa svog terena. Njoj ne moze niko, ništa, nikad. Glumački savršeno, savršeno. Svaka čast!

Dušan: Ubile ste danas, razbile ste. Jako je pipavo bilo jer nije trebalo da bude parodija. Kao ženski glasovi mogle su lako da odvedu parodiju ali ovo je bilo strašno. Zvučalo je top, bilo je fantastično.

Uroš: Mali dodatak – pesmu „Da zna zora“ su inače Bebek i Halid izveli katastrofalno, a fenomenalni su pevači, tako da ste vas dve ste nadmašile.

Aleksandar: Svaka vam čast, meni je ovo bila vrhunska žurka jedino što nisam mogao da vas dobro čujem jer je Uroš toliko galamio, više sam čuo njega nego vas.

Žiri će tek biti na mukama jer će sada nastupili sjajni Željko Šašić i Ana Kokić kao Mara Berović i Buba Koreli!

Ana Kokić, Željko Šašić
Ana Kokić, Željko Šašićfoto: Prva TV

Aleksandar: Jedva sam čekao ovu numeru, oduševili ste me. Ana, maska je neverovatna. Jedini problem koji imam jeste što više nikada neću moći da gledam ni jedan spot Maje Berović, s obzriom na to da ću imati pred očima Željkove noge. Prelepo depilirane noge... Anu sam pratio od prve sezone i jedan si od mojih favorita.

Uroš: Majo, što ti je posađe, lepše od Jadranskog mora...Suuuper, ovo je realno jedan na jedan, da ja ne znam da si ti-ko si, ja bih rekao da nisi.

Duda: Zaključili smo da je žiri u ovoj sezoni potpuni višak. Zato što su ovde ljudi koji su najbolji od najboljih. Nikako da dođemo u situaciju da kazemo da nešto nije valjalo. Vi sve znate i toliko mi je zanimljivo da gledam ovde sada muškarac-žena i žena-muškarac i sada Anu kada se unakazi ovako fizički i jedva čekam da skine masku. Toliko je lepa da mi je žao da je ovako...

Dušan: Malo nam je Željka imala problem da uđe u Maju prvih par dana, malo se opirala štiklicama... Ali nam je Željka do kraja ušla u Majin lik i iznenađen sam tvojim predivnim ženskim glasom. A Ana je ceo dan na setu u ovom liku.

Sledeći nastupa Knez u ulozi maestralnog Džejsona Derula! 

Nenad Knežević Knez
Nenad Knežević Knezfoto: Prva TV

„Dragi Žiri. Ja sam rekao da je on najzgodniji pevač na zemaljskoj kugli. I onda sam ja zadnjih nedelju dana išao u teretanu. Posle sedam nema jela i svaki dan po pola sata teretana. Šalim se. Ovo je takođe delo naših maskera i šminkera!“.

Dušan: Nezahvalan zadatak, Nenadu je teško da sakrije svoju boju glasa. Snašao si se odlično, bilo je od zabavno do seksi. Knez se naravno nije složio jer smatra da peva sličnu muziku.

Duda: Sve zajedno je bilo - pune oči, šareno i mrda se. Ne mogu da verujem, sve je ofarbano sve, sve, koliko su trajale pripreme? Mnogo je to lepo kada neko ima svoj prepoznatljiv glas kada uspe da ga ne čujemo i ja mislim da si uspeo u tome. Stvarno nisam čula onaj tvoj prepoznatljiv glas.

Uroš: Složićemo se da je Derulo mega zvezda, veoma lep čovek, ima sve predispozicije da ga je nemoguce imitrati, ne može biti dva Džejsona Derula a onda dodjes u Srbiju gde postoji čovek koji to uradi sa takvom lakoćom da je to nestvarno. Uošte se ne slažem sa kolegom Alagićem, ne da nisi ličio na sebe, nego sam video i čuo Džejsona Derula.

Aleksandar: Voleo bih da pitam Kneza, koji je to program koji je radio pa da i ja imam takve mišiće? Svaka čast za nastup i devojke koje su ga pratile.

Pagonis će nastupiti kao Džamirokvaja. Očekuju vas eksplozija vatrometa, kokica, konfeta...

Nenad Pagonis
Nenad Pagonisfoto: Prva TV

Aleksandar: Ja sam mislio da ću nekom moći da dam dva boda, kad čovek kik bokser pokidao. Moje divljenje Nenadu, on je sportista i ovde treba da se takmiči sa javnim ličnostima koji imaju iskustva sa scenskom nastupom, a on je neverovatan. Pokidao je. Svaka čast.

Dušan: Preneo je energiju spota i koreografija je bila fantastična sa ovom šizofrenijom na početku. Pokazao si da i mi Džemira za trku imamo.

Duda: Mislila sam da ću ovde moći da dam dva poena pošto čovek nije profi pevač, kad ono ništa.

Uroš: Veoma teško, više ne znam šta se ovo dogadja u studiju. Ja sam visok metar i šumska jagoda, Džemirokvaja je metar i jagoda i brinuo sam se kako ćes ti sa 1.97cm ući u energiju čovek koji mora da izbacije eksplozije da bi bio upečatljiv i uočljiv. I ti si to uradio na tako neverovatan način. Postoji umetnost autorstva, a postoji umetnost intepretacije a ti si pokazao kao neko ko nije iz faha da si vrhunski intepretator.

Usledilo je glasanje žirija i takmičara!

Pojedinačno je najbolja večeras Edita, a tim koji je odneo pobedu je tim 4. sezone – Edita Aradinović i Nenad Pagonis! Tim je doneo odluku da ček u vrednosti od 1000 evra poklone Fondaciji Novaka Đokovića.

Nenad Pagonis, Edita Aradinović
Nenad Pagonis, Edita Aradinovićfoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović