Epizode

TLZP 3. epizoda - Katarina je najbolja, kao i njen tim u kojem je i Keba

Nakon glasanja članova žirija i samih takmičara, pobednica treće epizode je Katarina Bogićević koja je imitirala mladu Bili Ajliš, a takođe je pobedio i tim druge sezone u kojem je i Keba.

Ček od 1000 evra biće uručen Udruženju omladine i dece sa poremećajem u razvoju u Podgorici.

18.10.2019. - 20:00h
Stalnoj postavi pridružio se Viktor Savić
Stalnoj postavi pridružio se Viktor Savićfoto: Prva TV

Stalnoj postavi u žiriju pridružio se Viktor Savić.

Led je ove večeri probila Ivana Peters koja peva pesmu Kardi Bi „I like it"

Savršena čak i sa dugim noktima
Savršena čak i sa dugim noktimafoto: Prva TV

Ivana je u jednom delu teksta napravila grešku,  što je odmah podvukla, ali niko od članova žirija to nije primetio.

Uroš: Nisam imao svest da si to ti. I slušam i gledam Kardi Bi, to nije tvoj tonalitet, karakter ali ceo ugođaj koji si stvorila je senzacionalan, bez ikakvog preterivanja. Ceo taj „bitchy“ stav nema veze sa tvojom prirodom.

Viktor: Nisam primetio nikakvu grešku. Ja najviše volim tvoj fazon „Who is the best“.

Dubravka: Ja sam gledala u nokte, ona je i nokte uradila za ovaj nastup. Nisam primetila grešku. Ovde uopšte nisam čula tvoj glas, a meni je to za imitaciju najdragocenije. Činilo mi se da je ovo za tebe bilo lako.

Dušan: Zvučalo je jako dobro, Ivana je veliki izvođač. To su pitomi i samosvesni ljudi. Pružila si fantastičan ugođaj, meni je bilo super.

Knez ponovo u ženskoj koži, sada kao Senidah

Imaš mišiće kao Senidah
Imaš mišiće kao Senidahfoto: Prva TV

Posle težih i najtežih zadataka, još jedan veoma težak. Pripao je... kome? Knezu, naravno. Kako je to kad kršan momak ponovo uđe u ulogu žene, ali potpuno drugačije od Zorice Brunclik videli smo večeras. ... Uz mlade žene idu i cveće i muški mišići... Knez kao Senidah! I pokidao je i svi su popadali od smeha.

Jedva sam ovo preživeo, rekao je Knez
Jedva sam ovo preživeo, rekao je Knezfoto: Prva TV

„Jedva sam ovo preživeo“, jadao se Knez, a Marija je nastavila da citira Kneza: „Moram pre spavanja da probam, i kad ustanem moram da probam jer ovo mi je najteži zadatak!“. „Pa zar nije, pa zar nije. Ljudi, sve su uradii da mi otežaju, ali sve...“, nasmejao se Knez.

Viktor: Mi smo popadali od smeha, svaka ti čast brate, ne znam odakle bih počeo. Prvo, neverovatna mi je tvoja glasovna transformacija, ona ima dubok glas, ti nemaš toliko.... Skinuo si je svaka čast.

Duda: Ja sam se beskrajno zabavila, za ovo je potrebna hrabrost! Skinuti se u taj bodi i ponašati se kao da je sve normalno ali ti si to uradio kao da ti je to prijalo.

Knez se složio sa Dubravkom: „Za ovo je stvarno bila potrebna hrabrost“.

Dušan: Molim te nemoj više da me gledaš kada budeš bila plava žena, ja imam svoje slabosti. Bila si jako lijepa Senida i očarala si pubiliku. Crk’o sam od smeha, pričaćemo kad se presvučeš.

Uroš: Sine šta da ti kažem, ti posle ovog serijala treba da promeniš prezime u Caričić. Ti si mega car, nema ti ravnog. Svaki put kad igraš ženu, to je ludilo...ne znam da li sam ikada video bolju transformaciju u ženu. Tvoje transformacije iz muškarca u ženu su najubedljivije!

„Nemoj molim te da mi to radiš, treba da idem u Crnu Goru“, kaže Knez.

Keba i Pagonis nastupaju kao Mik Džeger i Tina Tarner

Keba kao Džeger. To su ti pokreti
Keba kao Džeger. To su ti pokretifoto: Prva TV
Mik i Tina Tarner na sceni zagrejali studio
Mik i Tina Tarner na sceni zagrejali studiofoto: Prva TV

Uroš: Fascinantno kod Kebe je što je skinuo Mikove pokrete, sitan hod do tančina. Nastup je bio čista pankčina. Vi ste razvalili. Bilo je ludilo, kad god ste vi tu, šou je zagarantovan.

Duda: Energetski šok. Ako smem da poredim sa prethodna dva nastupa, meni je ovo najbolji Kebin nastup. On uvek podigne atmosferu, podigne publiku, zabava je tu svakako ali što se tiče imitacije i glumački, najbolje do sad. Baš sam bila iznenađena. Ovo je bio više duel nego duet. Energetska bomba.

Dušan: Mislim da je večeras Keba izgledao, a Pagonis pevao imitaciju. Ovo je originalan tonalitet u kojem Tina Tarner peva. Zajedno ste mi bili vrlo energični.

Viktor: Izgledate i pevate fenomenalno. To je ta komedija koja je potrebna ovde, ubedljivi ste, verujem vam. Pogodili ste meru.

Dalmatinske note Daniela kao Petra Graša - Peva "Ako te pitaju"

Daniel peva jednu od omiljenih ljubavnih pesama
Daniel peva jednu od omiljenih ljubavnih pesamafoto: Prva TV

Ovo je bio naporan zadatak za Daniela koji je poznat po nežnom glasu za razliku od Grašovog. 

Dušan: Deluje kao relativno lak zadatak, ovo je jedna balada, a toliko je to komplikovan zadatak za fantastičnog pevača iz Makedonije koji ima suprotne figure u pevanju. Meni je bilo prijatno da te slušam i pokušao si da verno da doneseš njegovu boju. Jer mnogo je hrabrije ući u imitaciju nego se braniti od nje.

Duda: Mnogo mi je prijalo posle ovog energetskog šoka koji smo imali. Ovde je vokal bio ključ svega, nema mnogo prostora za imitaciju. Ali najbitnija je ta emocija i to u glasu što sam ja čula i osetila.

Uroš: Tvoja imitacija je bila najzahtevnija i najteža. Pevaš iz potpuno drugačijeg tonaliteta, čisto. Grašo peva veoma grubo ali u višem tonalitetu od tebe. Ali ti si dočarao taj dalmatinski soul prepoznatljiv kod Tonija Cetinskog i Olivera Dragojevića.

Viktor: Nisam toliko upoznat sa likom i delom Petra Graša. Ovo je zvučalo fenomenalno, postigao si emociju za ovakvu pesmu. Pevaš fenomenalno majstore, svaka čast!

Stiže "Mali pauk" na scenu sa Editom Aradinović, ali i Bora Drljača i pravi Era

Šumadijo, Šumadijo
Šumadijo, Šumadijofoto: Prva TV

Aradinovićeva se večeras našla u potpuno drugačijoj ulozi od dosadašnjih. Kao Era Ojdanić. Boro Drljača kao Batman i Era Ojdanić kao mali pauk koji se spuštao sajlama sa plafona iznenadili su sve u studiju.

Ja sam pauk, mali pauk
Ja sam pauk, mali paukfoto: Prva TV

Era je bio oduševljen Editom: „Krajica, kraljica, kunem vam se, original, ista!! Pozdrav za milionske gledaoce ove emisije, ljubi vas i voli Era!“.

Uroš: Ovo je ono zbog čega se ovo zove šou, bila si nestvarna. Ja te uopšte nisam prepoznao, ti si sedela tu sve vreme.... S tim što se Era stalno prodaje kao Šumadinac, a on je iz Visoke, a to je u „Starom Vlahu. On je Starovlah, nije Šumadinac i manite više tu priču. On u Šumadiji uzima pare, zato što su u Starom Vlahu verovatno malo tvrđi na džepu“, nasmejao je sve Uroš svojim komentarom.

Duda: Uroš sve zna, bojim se malo. Nije ovo bilo uopšte lako za Editu ali dopalo ti se... skinula si skroz one pokrete, držanje, sve. Ni ja je nisam prepoznala. Zanimljivo mi je bilo da te vidim i ovako ali ipak jedva čekam da se vratiš u ono drugo.

Viktor: Ja kad kažem Edita Aradinović, kažu to je mnogo dobro riba ali ovo stvarno.... Mislim da je stvarno bio jako težak zadatak. Teško poništiti se i ući u Eru, maska je super. Momci, kolo, pokret, ali najboja mi je maska Bore Drljače. Ko je to ispod?

Dušan: Bio je strašan šou. Bilo mi je drago da vidim svoje junake iz stripova, malo su propali. Jako sam zadovoljan. Malo mi je Betmen propao, Supermen se još uvek drži.

Ana Kokić kao prava zavodnica Bijonse i Aleksa Jelić kao Bruno Mars napravili su zabavu u studiju

Ana Kokić ili Bijonse
Ana Kokić ili Bijonsefoto: Prva TV

Viktor: Stvarno svaka čast. Bravo, bez obzira što ovu pesmu ne mogu da podnesem od Bruna Marsa, svaka čast. U originalu je bila. Probudila je u meni tu nervozu, tako da si uboo pravo u metu, Ana svaka čast, šta da kažem, ti si šampion ove igre.

Bruno Mars
Bruno Marsfoto: Prva TV

Duda: Od Alekse sam očekivala da će da igra ovako kao što je igrao, svaka čast ali Ana, ti si potpuno ravnopravni partner u ovome. Lepša si od svih žena koje ovde imitiraš.

Bijonse i Bruno Mars sa Kilibardom na sceni
Bijonse i Bruno Mars sa Kilibardom na scenifoto: Prva TV

Dušan: Koregorafija je bogata i komplikovana i to mogu da izvedu samo kraljevi igre. Tačka je potpuno uspela, užasno je teško i ovakav nastup se vežba mesecima, a vi ste u kratkom roku napravili pravu zabavu.

Uroš: Bili ste maestralni. Scenski kompleksno, slojevito, sve vreme ste bili u pokretu, a ništa sem čistog vokala se nije čulo. Ana ti si toiko podsećala na Bijonse da je bilo nerealno. Scena se tresla i to je bio jedan zemljotres u pravom smislu te reči.

"Nedelja kad je otišao Hase" i Nele Karajlić u imitaciji Željka Šašića. 

Energičan nastup
Energičan nastupfoto: Prva TV

Bila je to prava energetska bomba. Uroš nije mogao da odoli, toliko ga je ponela pesma da se popeo na sto.

„Ovo je bio najteži zadatak, ima teksta kao Gorski vijenac“, prokomentarisao je Željko Šašić imitirajući Kneza.

Uroš: Mislim da si dobio najteži mogući zadatak od svih zato što je Nele Karajlić jedinstvena ličnost, on je ne samo frontmen, on je kompleksan autor i zabavljač. I on je celu tu roknerol scenu shvatio kao mjuzikhol. On ima i društveni komentar, produbljuje kroz jednostavne priče o životu šta je to u stvari naš zivot i kako se raspao u paramparčad. Bio si pravi. Gledao sam njihov prvi nastup u Beogradu i izgledao je upravo tako kako si ti izveo, hvala ti na tome.

Duda: Ovde nema ništa do pola, sve je do kraja. Polovinu sam nastupa provela brinući da Uroš ne sruši sto. Bilo je glumački cmok.

Dušan: Dva člana benda su Neletova pa bi oni možda bili kompetentniji da kažu kako je bilo.

Viktor: Pohvalio bih bend koji je svirao uživo. Ti si šoumen. Mnogo mi je drago što ovaj šou postoji zbog vas da bi ljudi videli kakve talente sve imate. Tebi svaka čast, tvoje pevanje ne bih komentarisao. Toliko puta sam te slušao uživo.

Katarina je oborila sve s nogu kao mlada zvezda Bili Ajliš

Bili Ajliš peva o adolescentskim problemima
Bili Ajliš peva o adolescentskim problemimafoto: Prva TV

Katarina je uspela da skine mladu zvezdu u potpunosti. Ne samo njen glas, nego i pokrete i karakterističnu mimiku.

Viktor: Znamo se iz serije Folk, znao sam da si talentovana, ti možes sve, svaka čast.

Uroš: Ta njena energija koja je prepoznatljiva, da je spakuješ u sebe, a da se oseća energija, to je stvarno talenat. Pokidala si! Bili je najautentičnija pojava poslednjih godina, ona je autor svojih pesama, a tek treba da napuni 18 godina. Kaća je izvela sve to kao Bili koja ima strahovitu dinamiku koja proističe iz basova...ona se nikada ne smeje na fotografijama. Ti si sve to izvela i svaka ti čast, ovo je bio nastup jedan na jedan.

Duda: Fenomenalno. I da nismo čuli ovo objašnjenje, sve smo videli na ovoj sceni. To nije samo pokret, već pogled, to je to.

Dušan: Ovo je bilo jedan kroz jedan. Vidi se da si u tome sto posto i ovo je večeras bila najbolja imitacija, i precizno najbolje od svega večeras.

Ovako je glasao žiri:

Dušan:

2 Daniel

3 Keba

4 Senida

5 Ivana

6 Ana

7 Edita

8 Pagonis

9 Željko

10 Aleksa

12 Katarina

Duda:

2 Edita

3 Ivana

4 Pagonis

5 Željko

6 Daniel

7 Ana

8 Aleksa

9 Keba

10 Knez

12 Katarina

Uroš

2 Edita

3 Željko

4 Aleksa

5 Pagonis

6 Ana

7 Keba

8 Knez

9 Ivana

10 Daniel

12 Katarina

Viktor

2 Daniel

3 Pagonis

4 Aleksa

5 Edita

6 Keba

7 Ana

8 Nele

9 Ivana

10 Knez

12 Katarina

Takmičari:

Ivana 5 za Kebu

Knez 5 za Katarinu

Keba 5 za Pagonisa

Pagonis 5 za Kebu

Daniel 5 za Aleksu

Edita 5 za Katarini

Aleksa 5 za Anu

Ana 5 za Katarinu

Zeljko 5 za Kebu

Katarina 5 za Kneza

Nakon glasanja članova žirija i samih takmičara, pobednica treće epizode je Katarina Bogićević kao pojedinačan takmičar, tj. pobedio je tim druge sezone koji čine Katarina i Keba.

Pobednički tim
Pobednički timfoto: Prva TV

Ček od 1000 evra biće uručen Udruženju omladine i dece sa poremećajem u razvoju u Podgorici.