Epizode

10. epizoda - Šašić opet Lukas - Edita zanosna kao Bijonse

Polako se bliži superfinale omiljenog porodčnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“. U večerašnjoj desetoj epizodi, takmičari će imati poseban izazov, da nadmaše svoju najbolju imitaciju iz prethodnih sezona.

06.12.2019. - 12:21h
Biće sjajna
Biće sjajnafoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Edita će tako ponovo biti u ulozi zanosne Bijonse, Katarina će nastupiti kao sjajna Kristin iz filma „Fantom iz opere“, a Aleksa Jelić kao Robi Vilijams.

Kneza ponovo gledamo na štiklama kao neponovljivu Barbaru Strejsend, Kebu u žestokom nastupu kao frontmena grupe „Kiss“,

Kiss
Kissfoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Ivanu Peters u ulozi legende soul muzike Arete Frenklin, Pagonisa kao Karelušu i Daniela Kajmakoskog kao Tila Lindemana iz grupe Ramštajn.

Ana Kokić pokušaće da nadmaši svoju pobedničku imitaciju Pink dok će se Željko
Šašić ponovo naći u koži Ace Lukasa.

Ličnu kartu na uvid
Ličnu kartu na uvidfoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Ovo će biti sjajna uvertira u sledeću nedelju kada će takmičari nastupati uživo u polufinalu. Ono što je sigurno, svi su sjajno raspoloženi i kako kažu, spremni za dobru zabavu sa humanitarnim ciljem. Specijalna gošća u žiriju večeras je Danica Maksimović.

Danica i Marija
Danica i Marijafoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Popularna glumica imala je mnogo reči hvale ali nije oklevala da bude i stroga u oceni nastupa. Zašto su članovi žirija ostali bez komentara na pojedine nastupe, ko ih je najviše oduševio i kako se Uroš Đurić proveo na nastupu Jelene Kareluše saznaćemo u petak, 6. decembra u 21.00.