Epizode

Pobednik 10. epizode je Keba! "Ja sam najgori među najboljima!"

Nakon glasanja žirija i učesnika, pobednik desete epizode je Dragan Kojić Keba koji je ček od 1.000 evra poklonio Kosti i Nikolini, mališanima koji boluju od leukemije. Sledeće nedelje očekuje nas polufinalna emisija. Budite spremni!

06.12.2019. - 20:00h

Četvrti član žirija, ovog puta je glumica Danica Maksimović. Neće imati nimalo lak zadatak.

Danica Maksimović neće imati lak zadatak
Danica Maksimović neće imati lak zadatakfoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Prva je nastupila Edita i to kao Bijonse. 

Uroš: "Ovo ne da je bilo bolje, nego si pokidala. Oduševljen sam i u tebe treba uložiti, ti si rođena da budeš svetska zvezda!"

Danica: "Jedva sam čekala da vidim sve ovo uživo. Ti si jedna prelepa mlada dama i zgodna do bola. Imaš dar za sve, da odigraš i otpevaš, u kondiciji si i znam da si tremaroš, ali ti u tim štiklicama koje su jako tanke, svaka ti čast!"

Da li je nadmašila samu sebe?
Da li je nadmašila samu sebe?foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Dubravka: "Ma nemam više šta da ti kažem. Bravo, bravo, bravo! Imaš apsolutno sve, lepa si i zgodna si i lepo igraš i harizmatična si!"

Edita je pohvalila Dubravkin izgled i mislila je da je 15 godina mlađa.

"Kada sam čula da si godište moje mame, rekla sam da o nije moguće. Pitala sam Alagića, šta ona jede?"

Dušan: "Fantastičan nastup i izuzetno komplikovan. Ti to uspevaš da izvedeš."

Katarina Bogićević nastupila je kao Kristin iz slavnog mjuzikla "Fantom iz opere". Pomogao joj je glumac Ivan Jevtović koji je bio u ulozi Fantoma. Katarina je sve oduševila prelepim, operskim glasom!

Katarina je sve oduševila prelepim, operskim glasom
Katarina je sve oduševila prelepim, operskim glasomfoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Dušan: "Ja sam oduševljen!"

Dubravka: "Meni je ovo tvoje najboje izdanje do sada, a bila si uvek perfektna. Jedan lep glumački zadatak i toliko ste moćno izgledali na sceni i toliko ste bili sigurni, božanstveni ste bili kao par..."

Uroš: "Imam sreću da sedim između dve vrhunske glumice. Onoliko koliko ja imam iskustva mogu da kažem da je ovo za film nemoguće spremiti za tri dana, a kamoli za TV izvođenje. Ovo je nešto što se retko viđa u pozorištu. Ta ubedljivost, vi ste sada razvalili. Rasturili ste scenu!"

Danica: "Kao jedan dragulj se pojavila i ja sam oduševljena, toliko si napredovala. I onda si bila čudo od deteta. Sada si zaista zrela za scenu. Jedan od najtežih songova za operu. Stvarno ste doneli jednu iluziju i fascinaciju koja nas je ponela ali....tvoj glas briljira!"

Aleksa Jelić nastupio je kao Robi Vilijams.

Žiri je imao samo reči hvale za Aleksin nastup
Žiri je imao samo reči hvale za Aleksin nastupfoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Uroš: "Izdominirao si, da sam ja sve vreme pevao sa tobom. Odlepio sam!"

Danica: "Ja obožavam Jeliće, Aleksa je čudo. Koregrafski, energetski na crtu da izađe i Robiju Vilijamsu. I volim ovaj ritam, svi smo uživali."

Dušan: "Na svim terenima može da bude jak. Nije lako zabaviti ljude pesmom 'Let me entertain you'... Aleksi je to uspelo večeras!"

Dubravka: "Aleksa sve može, Aleksa je čudo! Ćao!"

Nenad Knežević Knez još jednom se predstavio kao Barbara Strejsend.

Knez kao Barbara Strejsend
Knez kao Barbara Strejsendfoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Uroš: "Ti si već šesti put žena i ti si meni ubedljivo najveći favorit kao žensko. Imaš intezitet, nežnost, dinamiku i grubost kada zatreba. Bio si besprekoran kao i uvek."

Dubravka: "Mislim da ti je ova žena koju si imitirao bila najromantičnija, predivan si bio!"

Dušan: "Stvarno si bio divna dama! Nije lako pevati ovu pesmu, a da ne bude smešno. Mislim, Knez i Barbra, tačno na klackalici ovog šoua!"

Danica: "Kako je on divan. Mislim da je Josipa bila prva i onda je Nenad zavoleo ženske likove i vokale i krenuo u avanturu. Šarmantno, divno!"

Hteo, ne hteo, Željku je ponovo pripala imitacija Ace Lukasa. Iz jednostavnog razloga. To je bila njegova ubedljivo najbolja imitacija u prvoj sezoni! 

Iako se činilo nemogućom misijom, Željko je ipak nadmašio sam sebe u ulozi Ace Lukasa
Iako se činilo nemogućom misijom, Željko je ipak nadmašio sam sebe u ulozi Ace Lukasafoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Uroš se poklonio Željku i rekao: "Klanjam ti se, klanjam!" Drugi komentar nije imao.

Dušan: "Pa ni ja nemam komentar. Šta reći!"

Dubravka: "Ali stvarno nemam komentar, videli ste po našim reakcijama. Bravo, bravo!"

Danica: "Ovo sada je nadmašilo onog pravog. Nemam zaista komentar, to je sve tako fantastično!"

Keba je bio sjajan kao frontmen grupe "Kiss".

Keba je bio sjajan kao frontmen grupe 'Kiss'
Keba je bio sjajan kao frontmen grupe "Kiss"foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Danica: "Keba obožava 'Kiss' i u tome se snalazi odlično. Ovaj jezik što je došao blizu mene... Nego imala sam masku, pa nisam mogla da palacam..."

Uroš: "Imaš impozantno poprsje. Ti si nama zagrejao dušu."

Dubravka: "Ma tvoja energija je stvarno za divljenje, sve prepreke si savladao, i engleski jezik. Vrhunski si nas zabavio, ne posustaješ u energiji!"

Dušan: "Nikad nisam bio na Kebinom nastupu, ali vidi se da on uživa na sceni i jako je lep osećaj kad vidiš nekog ko istinski pripada sceni i uživa, a to je Dragan Kojić Keba i jedva čekam tvoj nastup!"

Ana Kokić ponovo je briljirala kao Pink. Apsolutno bez greške. Jedino što je Anu iznerviralo jeste što nisu pukla stakla prilikom nastupa kao u originalu...

Sumnjala je da će uspeti, ali bila je fenomenalna, baš kao i prvog puta
Sumnjala je da će uspeti, ali bila je fenomenalna, baš kao i prvog putafoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Dubravka: "Svaki komentar je višak, hvala što sam imala prilike da vidim ovo uživo. Bravo, ti si blago ove emisije!"

Uroš: "Pustio sam suzicu i to samo na jedno oko, krajičkom. Ne znam koga sam gledao večeras, preda mnom je bila rimska boginja lova Dijana, skandinavska boginja čega god hoćeš. Govorila si telom i to tako da je Milan Rus ostao bez daha, a ti si u fazonu kao šta... pazi, čovek baletski igrač, on ne može da dođe do daha, a ti ništa, mogla bi tri sata. Možda će zvučati grubo - ma nosite se bre. Ne znam više šta da kažem, za mene je poniženje da ja vas ocenjujem!"

Danica: "Žanr koji je bilo najteže doneti. Fizička kondicija, fizički spremna, nema zadršku koliko god da je opasno i po život. Hvala ti za tvoju upornost, ovo je redak primer da svako ko gleda prosto ne može da veruje da ovo može da se izvede uživo. Prelepo, predivno!"

Dušan: "Mnogo mi je bilo lepo i čast da vidim ovaj nastup uživo. Strašna si faca, ovo je neviđeno gledati!"

"Ovaj nastup je moja trauma iz prve sezone, za koji smo imali dva do tri dana da spremimo. Nisam mogla ni da zamislim da ću pnovo da ga radim, čak sam godinama čuvala kostim, ali bacila sam ga i rekla sebi da nema potrebe da se vezujem toliko za to. I došao je taj trenutak kada ću da razbijem ta stakla jer su me baš iznervirala, sad će Boban da ga razvali", prokomentarisala je Ana i iz nekoliko pokušaja razbila staklo.

Ivana Peters još jednom se predstavila kao Areta Frenklin i kako kaže, uživala je u ovoj imitaciji.

Imitacija Arete Frenklin, jedna je od dve koje se Ivani najviše doopadaju
Imitacija Arete Frenklin, jedna je od dve koje se Ivani najviše doopadajufoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Dušan: "Ivani stvarno Areta ne da je bila želja da ponovi, nego joj i stoji. Cela tačka mi je izgledala jako zabavno i ti Ivana zaista fenomenalno pevaš!"

Dubravka: "Nema potrebe večeras ništa da se govori. Mogu samo da kažem, hvala ti! Koliko lakoće u ovako preteškom zadatku, kao da si malim prstom to odradila... Toliko si uživala..."

Uroš: "Svi ste nadvisili sebe. Svaki nastup je bolji od onog prvog! Kod tebe posebno zato što si u vokalno izvođenje unela dramu nezadovoljne žene. Otpevala si ključne sekvence njenog besa, onako kako treba, a to je da si pustila glas do kraja. Tako da si ovaj put i odigrala, ne samo otpevala. Opasna si bila!"

Danica: "O vokalnim sposobnostima zaista je izlišno da se govori. Ovo je sigurnost sada pre svega, zrelost i sigurnost. Donela si dramske elemente, zato što si tačno osetila šta u svakom trenutku možeš i šta bi trebalo da se čuje i vidi. Zabavno je izgledalo i ti si se zabavila i to je doprlo do nas."

Danielova najboolja imitacija u prethodnoj sezoni bila je Til Lindeman iz grupe "Ramštajn". I ovaj put se Kajmakoski sjajno snašao.

Daniel je i ovog puta imao 'vatreni' nastup
Daniel je i ovog puta imao "vatreni" nastupfoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Uroš: "Neverovatan raspon od Graša do Ramštajna... Nemam komentar..."

Dubravka: "Nemam komentar..."

Dušan: "Nemam ni ja komentar, bilo je malo napeto..."

Danica: "Vatreno, dinamično, divno. Volim ovakve nastupe. Bravo!"

Pagonis je nastupio kao Kareluša.

Pagonis kao Karleuša
Pagonis kao Karleušafoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

"Nisam obrijao noge, nemojte zameriti... Urošu se sviđaju!"

Danica: "Ja ću da zamerim, to je moralo da bude profi, nema izgovora. Čovek je uhvatio fazon, snalazi se... Ta perika nije adekvatna, noge koje nisu sređene, čarapa koja je pocepana, stomačić što vidim. Ova je zabava, fenomenalno!"

"Dano, pomazi ga malo, verbalno", zamolila je Kiliabarda Danicu.

Danica: "A to ću posle, nije za javnost...", našalila se glumica.

Dubravka: "Ništa ti ne zameram, sve ti je poispadalo, super smo se zabavili, imao si pravog Lukasa pored sebe, tako da je to bila ogromna pomoć. Bilo nam je super!"

Dušan: "Savršeni Aca Lukas i Karleuša koja se raspala, deo po deo joj otpada... Malo se raspaducnula, ali lepo... Šarmatno se raspaducnula, ljepa si mi bila..."

Uroš: "Je l’ iko ikada bio od vas na Karleušinom nastupu? E, ja jesam, našli smo se u avionu za Tivat i ona me pozvala na nastup u Igalo. Ja sam naravno rado prihvatio i otišao. I gledao sam je uživo. To je bila Tina Tarner bukvalno, četiri igračice, bend, ne zna se ko luđe svira... Nastup je trajao od 11 do dva ujutru! I kad sam otišao u bekstejdž da se zahvalim, ona je sedela raspadnuta kao i ti. Karleušin nastup je takav da se ona posle nastupa raspadne. Ja nisam verovao da ti to možeš da izvedeš, ali ti si to izveo sa lakoćom... Tako si dočarao njen nastup da si me vratio u Igalo 2005. I hvala ti na tome!"

A sada sledi glasanje!

Pobednik 10. epizode je Dragan Kojić Keba!

Sledeće nedelje očekuje nas polufinalna emisija. Budite spremni!