Vesti

Kaya: „Dali su mi najgoru koreografiju svih vremena!“

Muzički spektakl „Tvoje lice zvuči poznato“ počinje u nedelju, 6. marta u 21h. Kao i svaki prvi put, takmičare je prva izvedba propisno oznojila. Iako su njene vokalne sposobnosti veoma velike i u svakom žanru se lako snalazi, debi Katarine Ostojić Kaje je kao hod po bodljikavoj žici. Za PRVA.RS Kaja iskreno govori sa čime se suočila kad je videla lice pevačice Pink kao prvi izazov.
05.03.2016. - 14:13h
katarina ostojić kaya / foto: prva tv, aleksandar krstović
katarina ostojić kaya / foto: prva tv, aleksandar krstović

- Pink! Dali su mi najgoru koreografiju svih vremena! Videćete i sami šta će se tu dešavati. Kad sam videla koreografiju rekla sam „Ovo je nemoguće! Ne znam šta treba da se desi da ja to izvedem!“ Ali, eto, na kraju smo uspeli. Ne znam kako, kao da nam je prvi put, ali sastavili smo se i izveli do kraja. Nadam se da će biti OK, ja sam pozitivac.

A imaš li tremu od žirija?

- Što se tiče pevanja, ne sumnjam u svoj talenat i u svoje umeće i što se toga tiče nemam tremu. Što se tiče koreografije i imitacija, tu već malo zazirem od toga kako će to sve da izgleda jer sam inače tremaroš. Ali, videćemo, nadam se da ću i tu tremu da razbijem.

Kako si reagovala na poziv produkcije da učestvuješ u TLZP?

- Zvali su me u svaku emisiju od početka, ali nisam mogla, moj život je tada bio drugačije organizovan i nisam mogla da dođem. Inače, volim ovaj projekat od samog starta i sad sam konačno našla vreme i mogućnost da ovde dođem i da budem deo ovoga. Naporno mi je, ali mi je izazov.

Šta ti je najveći izazov?

- Ovaj prvi zadatak. Mislim da ne postoji veći izazov od toga.

Šta ti je rekla ćerkica kad je čula da ulaziš u šou?

- Ćerka se oduševila, sva deca vole to da gledaju. Ona je preponosna i kad je videla tu prvu koreografiju rekla je: „Mama, da li ćeš ti zaista to da uradiš?“