Vesti

Tandem za haos - Dara Bubamara i Đoša

Humanitarni šou program “Tvoje lice zvuči poznato” osvaja publiku iz nedelje u nedelju. Svojim imitacijama takmičari oduševljavaju kako gledaoce, tako i žiri koji je uvek brutalno iskren. Ove nedelje na sceni TLZP-a biće svega. I smeha i suza i divljenja i čuđenja
24.03.2016. - 19:04h
zajedno da pravimo haos
zajedno da pravimo haos

Da naprave haos za to su uvek spremni Dara Bubamara i Bogoljub Mitić Đoša, naročito kada nastupaju u tandemu. Iako je Radojka ozbiljno pristupila zadatku i svojom imitacijom Saše Matića dobila pohvale od žirija, Đoša joj je ovoga puta ukrao šou . U crvenom kostimu, sa veštačkim usnama i perikom izašao je na scenu kao Severina. Da bude i približno seksi kao zanosna Seve to nije bilo apsolutno moguće, ali zato je uspeo da napravi lom na bini i da nasmeje sve u studiju. Ana Kokić je plakala od smeha, a muški deo žirija je iskoristio priliku da se dodatno zabavi. Šta su uradili saznaćete ako budete uz TLZP u nedelju od 21.00.

Prva uloga Suzane Mančić: Haris Džinović
Prva uloga Suzane Mančić: Haris Džinović

Nova takmičarka Suzana Mančić odlično se snašla u ovom šou programu koji je kako je rekla za nju pozitivna ludnica i da veoma uživa. Veoma joj je legla uloga Harisa Džinovića iako je imala malo vremena da se pripremi. Žiri je bio prijatno iznenađen, jedino im je bilo žao što je maska sakrila njenu lepotu. Svi takmičari su dali svoj maksimum, Kaja je bila sjajna kao Sam Smith, Neša Bridžis kao Dara Bubamara, Ivana I Nikola kao Freddie Mercury i Montserrat Caballe, a posebno dirljiv bio je nastup Ane Grubin, koja je bila Lady Gaga. Ona je otpevala pesmu “Till it happens to you” posvećenu ženama, žrtvama nasilja.

Ana Grubin aka Lejdi Gaga
Ana Grubin aka Lejdi Gaga