Vesti

Neša Bridžis: Sanjao sam tekst Eminemove pesme

Neša Bridžis bio je gost u emisiji 150 minuta (svaki radni dan od 14h) i sa Majom Nikolić razgovarao o šouu TLZP u kojem učestvuje. On se prisetio imitacija Mitra Mirića i Eminema, ali i otkrio komentara kog člana žirija se najviše plaši...
01.04.2016. - 14:55h
Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Kaže da mu je malo bilo teško na početku u TLZP.

"Tamo su ozbiljni profesionalci koji zaista znaju da pevaju. Ivana, Nikola, Ana koja misli da ne zna da peva, a onda izađe i razvali. Ja se bavim imitacijom."

I možda se drugima Mitar Mirić nije dopao, ali Neši je ta imitacija ipak draga. On nije pevač te se orjentisao na imitaciju.

"Ja sam i tu vežbao taj triler i pokret. Mitar Mirić je popularan u muzičkoj branši. Trebalo mi je da kasnije izađem iz njegove senke, a to se desilo sa Eminemom."

A o toj imitaciji kaže:

"Izvođenje Eminema je bilo neverovatno. Dok nije pala kapljica krvi na pair nije bilo gotovo. Vežbao sam šest dana bez prestanka. Sanjao sam tekst. Ako samo jednu strofu promašiš izlaziš iz dikcije. 1600 reči on izgovara u ovoj numeri. Na ovu imitaciju sam ponosan."

Na Majino pitanje da li se plaši komentara nekog od članova žirija, prisetio se osnovne škole.

"Zvala je učiteljica iz osnovne škole, Daniloviću do kada furaš dvojke. Nje se najviše plašim. A ovako Vlade Georgieva, ne znam kada je u kakvom fazonu. Mislim da sam ga kupio imitacijom Eminema. Ali zavisi od njegovog raspoloženja kako šta gde..."

Nešu Bridžisa gledajte u nedelju u ulozi grupe Who See