Vesti

Pogledajte kako je zla Pepeljugina sestra (Nikola Rokvić) tresnula na pod

TLZP okreće točak i vraća nas u detinjstvo - dočaraće nam omiljene likove iz bajki, Diznijeve junake ali i neke moderne heroje današnjih klinaca. Sedma epizoda posvećena je svima koji su odrasli na divnim pričama i mjuziklima, i koji će želeti da se na trenutak podsete bezbrižnih dana. Pepeljuga, Mala Sirena, Matilda, Eni, Minja Subota, Frozen deo su magije koju će nam preneti vredni takmičari.
14.04.2016. - 13:16h

A koliko su se uživeli i uživali u ulozi likova iz bajki, najbolje nam pokazuje dvojac Neša i Nikola. Njih dvojica su imali uloge dve zle sestre iz Pepeljuge. Publika i žiri bili su oduševljeni imitacijom, maskama, kostimima...

Baš su prave zle sestre: Neša i Nidža
Baš su prave zle sestre: Neša i Nidža

Da muškarcima nije lako u teškim haljinama i visokim štiklama, pokazao nam je prvo Đoša kada se okliznuo na sred scene, a upravo to se dogodilo i Nikola koji je bio u pufnastoj haljini, usko vezanoj oko članaka. Nidža se okliznuo i svom snagom tresnuo o pod. Sva sreća, slojeviti materijal je ublažio bol. Svi su pritrčali da pomognu Nikoli da ustane, a najpredanija je bila njegova „sestra“ Neša. Rokvić je nasmejao sve u studiju, i sam iznenađen situacijom.

Nidža se sapleo i pao na pod
Nidža se sapleo i pao na pod
Ovo je haljina u kojoj je igrao
Ovo je haljina u kojoj je igrao

Publika će videti i decu naših takmičara koja će se takođe pojaviti na sceni sa svojim roditeljima. Tako je mala Sara, ćerkica Ivane Peters oduševila glasom i nastupom sve u studiju, a mnoge i raznežila. Njih dve su imale uloge iz popularnog animiranog mjuzikla 'Frozen'.

Muzikalnost u genima: Sara Peters
Muzikalnost u genima: Sara Peters

A pogledajte i kako je pre par epizoda pao i Đoša!

Žiriju su suze išle na oči dok su ih gledali. A Đoša umalo pao!

Urnebesan Đošin pad u slikama!