Vesti

Željko Šašić: Pomislio sam da je nameštaljka!

U 4. epizodi šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ pobednik je Željko Šaišić. Njegova imitacija Ace Lukasa oduševila je i žiri, i takmičare, ali i publiku. Evo kako Željko komentariše svoj odlično obavljen zadatak i pobedu!
02.11.2013. - 17:10h
željko šašić/foto: arhiva prva tv
željko šašić/foto: arhiva prva tv

Šta si prvo pomislio kada je kompjuter „izbacio" ime Ace Lukasa za tvoju sledeću imitaciju?

- Pomislio sam: Nameštaljka! (smeh) Još od prve epizode sam znao da postoji ta mogućnost, tako da je bilo insinuacija na tu temu od strane mojih kolega koji učestvuju u šouu. U svakom slučaju, meni je to bilo vrlo simpatično, naročito što sam negde predvideo da će se to desiti.

Kako su reagovali ostali takmičari?

- Pa, bilo im je interesantno, kao uostalom i novinarima, i javnosti uopšte. Kada sam pritisnuo taster i kada sam shvatio da je Lukas moj sledeći zadatak za imitaciju, cela ekipa se smejala, ali smo se brzo razišli kućama pa nije bilo previše vremena za komentarisanje.

Kako si se spremao za imitaciju?

- Nisam se ništa posebno spremao, pošto poznajem čoveka...

Ali, doneo ti je pobedu...

- Nije mi on doneo pobedu, ili možda ipak jeste, pošto sam njega imitirao?

Kako si reagovao kada si shvatio da si pobednik emisije?

- Zaista sam bio zbunjen, jer uopšte nisam očekivao pobedu, naročito što iz pijeteta prema ostalim učesnicima šoua nemam naviku da gledam tabelu i pratim rezultate. Kada su proglasili da sam pobednik bio sam toliko zbunjen da čak nisam ni znao kome da dodelim novac, pa sam se konsultovao sa kolegama.

Da li je bilo slavlja?

- Ništa specijalno nisam slavio, ni likovao... Dobro sam se zabavio i to je ono što je najvažnije.