Vesti

Marija Šerifović: Skaj je bio fenomenalan, ali ja nemam toliki nos!

Marija Šerifović nije krila svoje impresije kada se u subotu pojavila na mestu gostujućeg člana žirija u šouu “Tvoje lice zvuči poznato”. Za njen potpuni ugođaj u petoj epizodi, pobrinuo se Skaj Vikler koji je imao nimalo lak zadatak - da imitira Mariju…
10.11.2013. - 17:27h
marija šerifović/foto: arhiva prva tv
marija šerifović/foto: arhiva prva tv

- Mislim da je generalno ovaj format beskrajno interesantan! Teško je naći adekvatne ljude koji uopšte mogu da uđu u transformacije, a pogotovo je teško da u tome budu ovako uspešni. Skaj je genijalno otpevao pesmu u nekom pop, fanki, soul fazonu. Bila je to potpuno nova "Molitva", koja mi se baš svidela! Inače, ta pesma je veoma lepa, ali i jako teška za pevanje. Jedina primedba koju sam imala odnosila se na masku, jer ja nemam toliki nos, tačnije imam savršeno mali nos.

Skaj mi je posle nastupa priznao da je imao ogromnu tremu i to po prvi put otkako učestvuje u šouu, valjda zašto što sam ja bila prisutna, ali bio je fenomenalan!

Kako ti se sviđa odabir takmičara?

- Produkcija je u potpunosti pogodila kada je reč o izboru, a najviše me fascinira činjenica da se moje kolege koje inače pevaju narodnu muziku tako dobro snalaze u zabavnom žanru i stranim numerama. To mi je prosto neverovatno!

Da li bi se ti oprobala u jednom ovakvom formatu?

- Moram priznati da se ja ne bih usudila da učestvujem. Čini mi se da ne bih imala ni energije, ni volje, a ni živaca i zato im stvarno skidam kapu! Svi takmičari su potpuno fenomenalni i svaka im čast na svemu što pružaju iz nedelje u nedelju.