Vesti

Sneki: Izgulila sam sva kolena vežbajući!

Pobednica pete emisije šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ je Snežana Babić Sneki. Ona je još jednom dokazala da su zahtevne koreografije njena specijalnost, i da upravo u najtežim zadacima svi njeni kvaliteti dolaze do izražaja.
10.11.2013. - 17:31h
snežana babić sneki/foto: Arhiva prva tv
snežana babić sneki/foto: Arhiva prva tv

- Za mene je ova pobeda velika lična satisfakcija. Moram da napomenem da sam ja u ovaj šou ušla zbog izazova koje sa sobom nose transformacije, ali i zbog humanitarnog karaktera koji emisija ima. Samo bodovanje mi nije specijalno važno.

Madona ti je baš „legla"...

- Madona mi je posebno legla prvenstveno zbog toga što ima neverovatnu snagu i energiju. Ona je pop ikona koja je obeležila jednu epohu svetske muzičke scene. Izgulila sam sva kolena vežbajući ovu veoma zahtevnu koreografiju, a zadatak je bio utoliko teži što smo morali da radimo kopiju konkretnog Madoninog nastupa sa svetske turneje, gde je i sama pesma „Like a prayer" imala potpuno drugačiji aranžman. Isplatilo se jer sam samoj sebi pokazala da mogu da uradim nešto novo i veoma dobro. To su potvrdile i moje kolege i zato je ovo pobeda svih nas!

Sledeće subote te očekuje još jedan težak zadatak?

- Tek će biti zapleta u narednim epizodama. Ovo je pre svega šou koji je veoma zabavan za publiku. Odabrani su pravi ljudi, talentovani pevači i glumci koji su pre svega istrajni.

Koje imitacije su ti se do sada najviše dopale?

- Skaj kao Vil Aj Em, Tamara kao Lejdi Gaga i naravno Željko kao Aca Lukas - to mi je do sada bila najbolja imitacija! Još mnogo moramo da radimo i biće sve teže i teže. Ovo je pravi umetnički program, nema karikiranje. Gledanost pokazuje da je publika prepoznala kvalitet. Dosta je bilo sa potcenjivanjem gledalaca.