Vesti

Nikola Rokvić, finalista: "Možda me vidite u nekoj operi"

Finalista humanitarnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ Nikola Rokvić srećan je što je bio deo vrhunskle zabave i najvažnije mu je da poslednju imitaciju uradi kako treba, a pobeda ako dođe - dođe.
21.05.2016. - 13:14h

„Srećan sam što sam učestvovao. Ovo je jedan od najboljih šoua na ovim prostorima. Drago mi je što ovde i učiš, otkrivaš neke stvari za koje nisi znao da možeš i mogu reći da sam mnogo napredovao otkako sam ovde, što se tiče svega i sigurnosti na sceni i pevanja i glume. Stvarno sam zahvalan“, rekao je Nikola i dodao da je zahvaljujući TLZPviše radio i trudio se, a samim tim i napredovao.

„Uspeli smo da pokažemo ljudima da znamo i nešto drugo u odnosu na ono što su navikli od nas. Iznenadili su se, pogotovo u ženskim imitacijama, sa tim mojim nekim visinama i rasponom glasa, ali morao je da se desi TLZP da bi ljudi uvideli neke moje kvalitete“

Nije, kaže, razmišljao o finalu, u početku je imao neki žar, ali kako je vreme prolazilo nije mu bilo toliko bitno.

„Važnije mi je da imitaciju uradim kako treba i dostojanstveno sve završim“, zaključuje.

U finalu je želeo da bude Pavaroti, jer ga je slušao još kao klinac. Oduvek je, ističe, imao želju da otpeva neku ariju.

„Možda me i vidite u nekoj operi. Idem sad u Ameriku, pa ću se muvati tamo oko nekih škola“.

Ipak, u finalu će zablistati kao Alen Islamović sa pesmom "Đurđevdan", što takođe iziskuje vrhunske glasovne mogućnosti, koje Nikoli nimalo ne manjkaju.

Najviše je bio zadovoljan u prvoj epizodi kada je imitirao Kaliopi, a možda promeni mišljenje posle finala. Ono što je sigurno, kada god učestvuje u nekom šou programu, prati ga sreća.

Prvi put se pojavio i rijalitiju Survivor gde je upoznao svoju najveću ljubav Bojanu, a za vreme TLZP se oženio i saznao da će dobiti ćerku.

Фотографија корисника Nikola Rokvic (@nikolarokvic) дана

„Zanimljivo je da su oba bila treća po redu u kojima sam učestvovao. Treća sreća izgleda. Survivor će mi ostati za ceo život u sećanju, upoznao sam Bojanu, promenio sam neke stvari u svom životu i stvarno ne znam da li će se nešto ponovoti kao taj rijaliti. Naravno, TLZP mi je takođe na svoj način mnogo dobrih stvari doneo i lepih trenutaka. Daj Bože da bude još takvih šoua u kojima ću uživati i raditi dobro."