Vesti

Ivana: Mnogo mi se pevalo i baš sam uživala u TLZP!

Ivana Peters za portal PRVA.RS otkriva kako se oseća u koži pevačice Sije i da li je ili nije jedva čekala da je dobije kao zadatak. Takođe, saznaćete da li im je produkcija izlazila u susret kad su u pitanju njihove želje.
22.05.2016. - 19:59h
foto: prva tv
foto: prva tv

- Večeras sam Sija i mislim da će mi to baš prijati jer baš obožavam Siju i jedva sam čekala da je dobijem.

I Kaja i ti večeras imate numere koje ste priželjkivale.

- U principu, mi smo za finale davali produkciji neke ideje, šta mi želimo i onda su nam oni dodelili pesme koje stvarno želimo. U proteklih 11 nedelja nismo dobili skoro ništa sa spiska koji smo morali da damo na početku, to je bila samo moša (smeh).

Znači, ustvari je bilo onako kako su oni želeli?

-  Meni se svidelo to što sam na kraju ja bila potpuno iznenađena svojim zadacima i željno iščekivala čime će me sad iznenaditi, šta će mi sad dati, a u principu to nije bilo ništa od onoga što sam ja htela. A sad je svako dobio ono što najviše želi, u čemu se najprijatnije oseća. 

A šta ti je doneo ovaj šou? Pošto vidim da si dosta zadovoljna, a o reakcijama publike suvišno je i pričati. Šta je tebi lično doneo?

- Mene lično je podsetio na to koliko mogu da izdržim. Ne mislim fizički, nego generalno, na obaveze i na neke stvari koje prate ovaj posao. Generalno, mnogo mi se pevalo tako da mi je to prijalo jer sam uživala u svemu što sam radila ovde, a s druge strane, to privlači malo i medijski negativnu pažnju, a ja dugo nisam bila tome izložena pa mi to malo smeta, ali vratiće se sve na svoje.

Za kraj: koja ti je uloga dosad najbolje legla? Za koju misliš da si je pokidala?

- Ja najviše čekam da večeras otpevam Siju, to me baš raduje. 

Balada ili nešto brzo?

- Biće balada. I sa mnom je na sceni devojčica Maša koja igra sa mnom kao devojčica Medi koja igra uz Siju, tako da - biće super!