Vesti

Andrija: Tu sam da takmičarima pružim podršku bez obzira da li je tačka bila perfektna ili ne

Ko će biti pobednik četvrte sezone TV formata „Tvoje lice zvuči poznato“ saznaćemo u nedelju 17. decembra, a član žirija Andrija Milošević nije mogao da izdvoji nijednog takmičara posebno, jer kako kaže svi su mu favoriti i pobeda zavisi kako od njihove inspiracije u finalnim tačkama, tako i od glasanja publike.
14.12.2017. - 10:20h

"Gledajući ovih 11 epizoda svi su imali po nekoliko vrhunskih nastupa. Mogao bih reći da me je najviše nasmejao Bane Vidaković svojim izdanjima i izvođenjima.  

Bilo je situacija kada su takmičari jasno pokazivali nezadovoljstvo ocenama i osudama članova žirija, konstantno podsećajući na činjenicu da je „Tvoje lice zvuči poznato“ takmičenje ali humanitarnog karaktera i da žiri ne bi trebalo toliko kritički da komentariše svaki nastup.

"Ja sam imitacije ocenjivao onako kako sam ih u tom trenutku video i doživeo. Nisam imao utisak da postoji ta netrpeljivost između takmičara i članova žirija, jer ovaj TV program je humanitarnog ne takmičarskog karaktera, a ja sam kao član žirija imao ulogu samo da im pružim podršku bez obzira da li je to u tom trenutku imitacija bila perfektna ili ne. Učesnici imaju malo vremena da se spreme, a nijedan zadatak u takvim uslovima nije lak. Hajde da zamislimo da je TLZP pravo takmičenje i da su učesnici anonimni i da bi im učestvovanje u ovakvom projektu donelo šansu i slavu, onda bi žiri zauzeo drugačiji stav. Naši takmičari su poznate ličnosti, neke od njih legende".

Žiri TLZP/Foto: Aleksandar Krstović
Žiri TLZP/Foto: Aleksandar Krstović

Da li možemo da očekujemo da Vas vidimo u sledećoj sezoni ali kao jednog od takmičara?

"Ja se svakodnevno takmičim sa samim sobom da sve obaveze postignem (smeh). Zbog manjka slobodnog vremena i mnogih obaveza jedva sad sve postižem, a toliku posvećenost u TLZP ne mogu da priuštim". 

Šta mislite ko će pobediti u četvrtoj sezoni TLZP - našu anketu popunite na OVOM LINKU.

Pratite nas i na Viberu!