Vesti

Tijana Dapčević pred finale: Osećam se napeto, kao u mideru! FOTO / VIDEO

Tijana će večeras imati izuzetno težak zadatak, jer će na sceni šoua Tvoje lice zvuči poznato, morati da oživi lik legendarnog Fredija Merkjurija.
17.12.2017. - 17:15h
foto: instagram printscreen
foto: instagram printscreen

Par sati pred početak velikog finala, otkrila nam je kako se oseća...

- Napeto, kao u mideru, otprilike. Svi smo napeti. S obzirom na to da će uskoro sve biti gotovo, imamo snage i radosti da u finalu sve ispadne kako treba. 

Tijana kaže da je za vreme trajanja šoua, ništa nije učinilo nezadvoljnom.

- Za ovih 12 nedelja bukvalno mi je svaki korak pričinjavao radost, zadovoljstvo i sreću. Dokazala sam sebi da mogu ono što ni u snovima nisam mogla da pretpostavim. I najvažnije, nisam izneverila sebe. TLZP je najbolji format koji je mogao da se izmisli. Pratila sam ga i pre nego što je došao u Srbiju, kaže Tijana, i dodaje:

- Ja sam od onih koji stalno trube o tome da moramo pomagati ljudima, i da ne smemo zaboravjati empatiju. Ako pobedim, moja najveća nagrada će biti to što ću pomoći nekome i podeliti novac na ravne časti.

foto: prva.rs
foto: prva.rs

Ako ne pobedim, zamoliću nekog od mojih kolega da pomogne tim ljudima kojima sam ja nameravala. To su Dečija onkološka klinika kojoj je potrebno obezbediti novac za stan za roditelje koji žive u unutrašnjosti, kako bi imali gde da obitavaju dok su im deca na terapiji. Takođe, želim da pomognem devetogodišnjem dečaku Urošu Karapandžiću koji boluje od cerebralne paralize. Treći deo bi otišao u Makedoniju, u Crveni krst, za beskućnike iz Skoplja.