Vesti

Haris Džinović je novi član žirija TLZP-a!

Iz subote u subote šou Tvoje lice zvuči poznato oduševljava sve veći auditorijum, a učesnici ne prestaju da nas iznenađuju pomeranjem granica u glumi i pevanju. Očekuje nas još jedna uzbudljiva epizoda.
10.12.2013. - 16:36h
žiri/foto: arhiva prva tv
žiri/foto: arhiva prva tv

Da podgreje atmosferu, potrudio se i novi član žirija Haris Džinović koji se pridružio dobro poznatoj postavi.  Jedna od najvećih folk zvezda bivše Jugoslavije nije štedeo reči hvale na takmičare koji su još jednom pokazali svoje raskošne talente, a zatim i sam potvrdio da je veliki umetnik.  

Poznati meraklija je ponesen nastupom Nenada Kneževica Kneza u ulozi  Zvonka Bogdana, izašao na scenu i  zapevao pesmu Arsena Dedića. Haris je u potpunosti „skinuo“  legendarnog maestra i svojom imitacijom oduševio sve prisutne.

A takmičari su i ove nedelje naporno radili na svojim zadacima.  Uvek vredna i uvek sjajna Sneki, ovoga puta je briljirala u ulozi Šer i još jednom pokazala svoje izvajano telo.  U istom izazovnom kostimu koji je poznata pevačica nosila u spotu za  pesmu „If i could turn back time“, Sneki je zaista vratila vreme. Sudeći po komentarima žirija i ozarenim osmesima u publici, naša Šer je nadmašila svoju američku koleginicu.

Sneki kao Šer
Sneki kao Šer