Vesti

Boris Milivojević: Štikle su neprirodne!

Bio je Tina Tarner, Ana Kokić, Mc Hamer, Željko Joksimović i mnogi drugi. Sjajno nas je zabavljao svojim pevačkim i glumačkim sposobnostima, a sada ekskluzivno za Prva.rs Boris Milivojević otkriva još detalja o emisji "Tvoje lice zvuči poznato"...
18.12.2013. - 14:37h
Foto: Arhiva prva tv
Foto: Arhiva prva tv

Promenio je deset uloga za deset epizoda, mnogo se vežbalo, a i štikle nisu baš jednostavne za nošenje, pa se jedan od naših takmičara malo umorio...

"Od osme epizode sam počeo da se zamaram, ozbiljnije. U početku je sve bilo jako veselo i zabavno, međutim, kako je vreme prolazilo sve više sam uviđao da to i nije baš tako lako, kako smo mislili na početku. Trebalo je da bude dva dana, jedan dan probe, a drugi snimamo. Super smo se provodili, stvarno, ali puno smo i radili, pa je došlo do zamora materijala, ali pošto se bliži kraj, uspevamo da održimo raspoloženje na nivou."

Ko je tvoj favorit?

"Moj favorit je možda Željko Šašić, gotivim i Saru ali kapiram da nešto nije baš ljubimica svih. A ko bi mogao stvarno da pobedi... Možda Knez, a možda i Ana Kokić."

Foto: Arhiva prva tv
Foto: Arhiva prva tv

Jesu li sada pripreme intenzivnije, pošto su finale i polufinale uživo?

"Što se nas tiče, mi se uvek trudimo da se ne obrukamo. Mi smo navikli na publiku, svi, to nam je zajednička osobina i niko ne želi da se obruka. Mi uspevamo sve da odradimo iz prve. Biće možda problema sa tehnikom. Do sada nije bilo, ali uvek smo mogli da vratimo ako nešto iskrsne, a sada toga neće biti. I do sada nije bilo puno ponavljanja i sve je bilo opuštenije, a sada će verovatno da bude malo stiskavac, ali verujem da su ti ljudi iskusni i da će biti ok."

Jesi probao štikle Seke Aleksić?

"Jesam, juče sam probao. Prvi put kada sam ih obuo bile su mi udobne, međutim kada zakoračim klimam se, ne mogu da se opustim da stojim na peti i onda idem na prstima i nekako se zanosim. Ne vredi, ne mogu da se naviknem, nekako mi je to neprijatno, a imam verovatno i otpor u glavi. Ne samo zbog toga što nisam žensko, nego su mi štikle kao ideja neprirodne."

Foto: Arhina prva tv
Foto: Arhina prva tv

Da li bi voleo da pobediš?

"Ja bih voleo da pobeđujem svaki dan! Ali, mislim da se to neće desiti ovog puta. Kapiram da ću biti četvrti, na primer."

Tvoj sledeći projekat posle TLZP-a?

"Ima nekih nagoveštaja. Ono što ću sigurno da uradim, izbaciću neke svoje pesme. Definitivno, rešio sam, to mora da se desi. Imam bend koji ima preko 100 svojih autorskih pesama, a ako ne bude išlo sa njima imam i drugu ekipu. Tako da, videću, ako budu raspoloženi momci za bend, može, ako ne izbacivaću ovako, možda na Youtube, možda na TV-u, videću."

Foto: Arhiva prva tv
Foto: Arhiva prva tv