Vesti

TLZP: Ivan Jevtović je Saša Đorđević, pogledajte koga imitiraju ostali takmičari...

U nedelju, 12. oktobra startuje druga sezona muzičkog spektakla „Tvoje lice zvuči poznato“. Očekivanja su velika, a sa novim takmičarskim imenima sasvim je sigurno da će i ova sezona postati najpopularniji zabavni format jesenje tv sezone u Srbiji.
08.10.2014. - 16:14h
To je naš Sale Đorđević
To je naš Sale Đorđević

Deset takmičara koji se bore za vrednu novčanu nagradu koju će proslediti u humanitarne svrhe smo već upoznali, a sada otkrijete i njihove zadatke u 1. epizodi.

Popularnom glumcu Ivanu Jevtoviću dopala je uloga proslavljenog košarkaša i novog selektora reprezentacije Srbije Saše Đorđevića. Najstarija takmičarka Neda Ukraden će sve iznenaditi interpretacijom Bijonse, dok će se najmlađa Katarina Bogićević transformisati u muškarca,  i to u muzičku legendu – Tošeta Poeskog. Keba prelazi iz narodnjačkog faha u mjuzikl i sa velikom pratećom trupom izvodi scenu iz „Violiniste na krovu“. Dve zvezde Granda pokazaće nam kako se snalaze sa engleskim pop hitovima, te će Bane Mojićević imitirati frontmena grupe „Imagine dragons“, a Tanja Savić zanosnu Keti Peri. Na velika vrata se vraća pevač grupe „Osvajači“ Zvonko Pantović Čipi i preti da nas ponovo osvoji kao Selin Dion. Glumica Jelena Gavrilović prikazaće seksi pevačicu Jelenu Rozgu, a Nenad Okanović će se presvući u lepu Mirnu Radulović. Elena Risteska, koja je predstavljala Makedoniju na Evrosongu 2006. godine, pokazaće nam svoju interpretaciju Severine.

Zvuči spektakularno!