Vesti

Leksikon: Elena Risteska

Makedonska takmičarka u serijalu “Tvoje lice zvuči poznato” Elena Risteska kaže za sebe da je osoba koja brzo zaboravlja ružne trenutke i pamti samo lepe događaje, a među njima je sigurno pobeda u jednom talenat šouu, ali i nedavno rođenje sestričine Delfine. Šta je još otkrila Elena o sebi, pročitajte.
19.10.2014. - 15:49h
Elena Risteska
Elena Risteska

Kako si umela da razlikuješ ljubav od zaljubljenosti?

Zaljubljenost se pojavljuje na početku svake veze i ne možete prepoznati da li se radi o ljubavi. Ali kad zaljubljenost prođe i kad vam ne smetaju sitnice i nedostaci svog partnera, kada veza prelazi u međusobno razumevanje i poštovanje a još osećate leptiriće u stomaku zbog te osobe,  tada nastupa ljubav.

Najsrećniji trenutak tvog života?

Profesionalno - Kad sam pobedila u talent šouu " M2- potraga po zvezda" u 2002. godini,  zato što je tada počela moja muzička karijera.
Privatno - Kada se rodila moja sestričina koja se zove Delfina 16. avgusta 2014. godine.

Da možeš da zaboraviš, koji bi to događaj ili trenutak bio?

Sve trenutke koje mi stvaraju loš osećaj u stomaku kad samo pomislim na njih. Sva sreća nema ih puno zato sto sam osoba koja voli da se seća samo lepih stvari u životu.

Kada si bila najponosnija na sebe?

Ima nekoliko trenutaka, ali izdvojiću dva. Prvi je kada sam osvojila najbolji rezultat 12. mesto za Makedoniju na Evrosongu 2006. godine a drugi kada sam uradila svoj prvi solo koncert u Metropolis Arena u Skoplju.

Koji je tvoj recept za uspeh?

Rad, rad i samo rad. Uvek se na kraju rad isplati.

Greška koja te je naučila nečem novom?

Kad sam prvi put reagovala žestoko prema jednim novinama u Makedoniji, onda sam shvatila da jednostavno je bolje da nikad ne objašnjavam svoje postupke u javnosti zato što će uvek delovati kao pravdanje ma koliko to bila istina. Mada uvek vreme pokaže pravu istinu.

Omiljena knjiga?

Vrlo teško mogu da se odlučim zato što čitam sve vrste knjiga. Ali zato sto posebno volim psihološke knjige omiljena knjiga koja je ostavila trag u meni je "Moć podsvesti" od Džozef Marfi. Ali moram da napomenem da mi se sviđa više knjiga pisca Osho –a. Fantastičan je autor.

Tvoj moto je...

Uvek ciljaj visoko, male pobede ne donose veliko zadovoljstvo. (" Aim high, there is a little virtu in easy victories")

Pravo vreme za prvi poljubac...

To se jednostavno oseća i dolazi samo po sebi, nema tu neke filozofije.

Uspomena iz najranijeg detinjstva…

Čega god da se prisetim iz detinjstva to stvara jedan lep osećaj u meni. Ali najlepše od svega su mi bila putovanja i letovanja sa mojim roditeljima i sa sestrom.