Vesti

Ivan Mihailović: Na trenutak je Brodvej došao i kod nas!

"Sjaaajan pocetak! Ovo obecava... Dobra energija, dobro pevanje, raskosna scenografija...", ovom rečenicom glumac Ivan Mihailović započeo je sinoć komentarisanje četvrte epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato".
03.11.2014. - 09:41h
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Mi vam sada prenosimo neke od njegovih najinteresantnijih komentara.

Poseban utisak na Ivana ostavio nastup Baneta Mojićevića, jer kako kaže za imitacije Tome Zdravkovića ima izuzetno visok kriterijum.

"Auuu... SVAKA CAST!!! Svedeno, sa merom, precizno i iskreno... Kada je Toma Zdravkovic u pitanju imam visok kriterijum, ali ovo je prevazilo moja ocekivanja.. FANTASTICNO ! Najbolja imitacija do sada".

Ono što mu se veoma svidelo jeste izvođenje dela "Fantoma iz opere".

"Dirljivo, dramaticno... Ponosan sam na svog dragog kolegu i imenjaka Ivana ! Bravo ljudi ! Katarina je maestralna, pevanje ostavlja bez daha... Kao da je za trenutak Brodvej dosao kod nas :))) Ne slusajte Toncija ;)".

Neda bi po Ivanovom mišljenju trebala da promeni muzički žanr!

"Braaaavooo... Kriger se ponovo zapisao :00 Neda je definitivno promasila zanr, mislim da jos ima vremena da se preorjentise na metal !!! Zapalila studio u Ugrinovcima... Moram priznati da mi ne bi bilo svejedno da sretnem ovakvu Nedu negde u mraku :))".

Posebno inspirativan bio je u komentarisanju Čipijevog nastupa.

"Pozdrav za Cipija osvajacha. Kome sad Sergeja peves do zore, mozda to Tonchi zna ;)".

Smeh i oduševljenje kod Ivana izazvao je i nastup Kebe kao Zorice Brunclik.

"Keba izdominirao.. hahahahhahah. Ako slucajno Zorica ne bude mogla da nastupa u Areni, Keba ce biti idealna alternacija ;) Svaka cast Kebo!!".

Nastup Ivanove koleginice Jelene Gavrilović naveo je Ivana na komentar da žiriju ni malo neće biti lako.

"Jos jedna koleginica :) Divno, uzbudljivo... Savrsena scenska prisutnost i koncentracija od prvog do poslednjeg takta! PS Ziri ce ove nedelje imati ozbiljan zadatak...".

A od Tanjinog nastupa mu je bilo malo... muka.

"Malo mi je muka od ove tramboline ;0 kako li je tanji? sva je nesto zbunjena :)".