Vesti

Milan Gromilić - Komentari stručnjaka!

Kako se ko snašao isnoć na sceni TLZP? Svoja mišljenja i impresije sa vama je delio koreograf Milan Gromilić, a mi smo izdvojili neke od komentara...
10.11.2014. - 09:44h
Foto: Prva TV
Foto: Prva TV

A ko će bolje da prokomentariše nastupe ovogodišnjih takmičara TLZP nego neko ko je sa prošlogodišnjima vredno pripremao nastupe! Milan Gromilić zbog poslovnih obaveza ovoga puta nije mogao da bude deo TLZP ali je rado pristao da svoje utiske o sinoćnjim nastupima podel sa vama...

"Dobro vece svima,bice mi cast i zadovoljstvo da sa Vama komentarisemo 5.epizodu. Jos malo i pocinjemo.:)", počeo je svoje komentarisanje Milan.

Veoma težak nastup imala je Neda Ukraden!

"Tezak zadatak za Nedu,Bora ima specificnu emociju dok peva,falilo mi je emocije...", bio je iskren Milan.

Izuzetno mu se dopao nastup Baneta Mojićevića.

"Bane se bas potrudio,sjajno je uradio imitaciju,emocija na nivou...Sjajno!!!".

Dosta dobru imitaciju po Milanovom mišljenju uradila je glumica Jelena Gavrilović.

"Jelena je bila dosta dobra,nazalost maska ne dozvoljava da vidimo emociju,sto se pokreta tice bila je brza nego Vesna..samo malo da je imala dert u sebi vise nego spolja...Sve u svemu dosta dobro".

Katarina je bila odlična, a ništa lošiji, po Milanovim sudu, nije bio ni voditelj, Bojan Ivković.

"Katarina je bila sjajna,odlicna energija ,sjajno spremljena!!!!!Bas je dala sebe celu!!!! Svaka cast za voditelja!!!!".

"Pusti se i budi svoja", bila je Milanova poruka za Tanju Savić:

"Tanja je bila ok,falilo mi je onog Draganinog osmeha,oci koje blistaju,specificnog drzanja ruku sa strane,kretnje po sceni....Kao da se malo stegnula,sta ce drugi da kazu...Pusti se i budi svoja!!!!".

Izuzetno težak zadatak imali su Keba i Nenad Okanović.

"Veoma zahtevna numera,zato sto je mjuzikl... U pocetku bez energije,dosta sitnih detalja koje krase Blus brothers,u samom nacinu igre,koracima i sl. Oni su posle ubacili u pravu brzinu,ali im je falilo snage da izguraju do kraja...bas su se umorili,i nije bilo usne harmonike,zasto?", a onda je i dodao:

"Sve u svemu njima je bilo super,dobro su se zabavili!!!!".

Za pobednički nastup Milan je rekao:

"Twerk je dosta komplikovan stil....odlicno se snasla u tome...pesma joj je bila laganica...energija i harizma na nivou!!!"

Na komentare koja je mu je sezona bolja, prošla ili ova, Milan je odgovorio:

"II sezona je tek pocela,ali mislim da ne treba uopste porediti sezone,svaka za sebe je posebna. Svi ti ljudi sto ucestvuju daju svoj maximum!!! Jer sou postoji da bi zabavio Vas kraj malih ekrana".