Vesti

Vlado Georgiev treći stalni član žirija muzičkog spektakla „Tvoje lice zvuči poznato“!

U nedelju, 06. marta u 21 sat na Prvoj televiziji očekuje nas treća sezona popularnog muzičkog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“. Pored deset novih takmičara i novog muzičkog mentora, ovaj svojevrsni spektakl donosi još jedno iznenađenje – novog člana žirija! Ivanu Ivanoviću i Ani Kokić u ulozi sudije pridružiće se popularni pop pevač i kantautor Vlado Georgiev.
29.02.2016. - 11:00h
foto: prva tv
foto: prva tv

Poznat po britkom jeziku, duhovitosti i osobini da govori uvek iskreno i bez uvijanja, Vlado sigurno neće štedeti učesnike prilikom ocenjivanja imitacija. Nema sumnje da će ovaj stalni sudijski trio dodatno obogatiti sjajnu zabavu za koju će se pobrinuti učesnici koji uveliko pripremaju svoj prvi nastup. „Dopada mi se ovaj šou, drugačiji je od ostalih. Nije neka štura kopija koju gledamo svakog dana već je reč o originalnom sadržaju. Posebno mi se dopada humanitarni karakter emisije“ kaže popularni Barba čiji će komentari sigurno izmamiti gledaocima osmehe. Četvrti član žirija je gostujući i menjaće se svake nedelje.

Nikola Rokvić, Bogoljub Mitić Đoša,Danijel Kajmakovski, Halid Muslimović i Neša Bridžis čine mušku ekipu, dok su takmičarke u sastavu – Ivana Peters, Ana Grubin, Katarina Ostojić Kaya, Dara Bubamara i Slavica Ćukteraš.

Učesnici svakodnevno uvežbavaju numere i koreografiju i daju sve od sebe da u najboljem svetlu obeleže treću sezonu i učine je najboljom do sada.

Intrigantni, talentovani i neviđeno zabavni – karakteristike su deset novih učesnika. Sigurni smo da će ih publika sa uživanjem gledati iz nedelje u nedelju u ulozi najvećih svetskih i domaćih zvezda. A kako je biti u tuđoj koži, možemo samo da prepostavimo. Da li je tuđa koža tesna, saznaćemo u nedelju, 06. marta u 21 sat na Prvoj.