Vesti

Marija Kilibarda: Kada malo čezneš, posle ti bude još lepše kad dočekas

Damu koja pleni izgledom ponovo ćete svakoga vikenda gledati na Prvoj televiziji. Marija Kilibarda rado je izdvojila malo vremena i dala ekskluzivni intervju za sajt PRVA.RS. Sem o šouu Tvoje lice zvuči poznato, razgovarali smo i o lepoti, osmehu, putovanjima...
04.03.2016. - 08:43h
Marija Kilibarda jedva čeka početak treće sezone tlzp
Marija Kilibarda jedva čeka početak treće sezone tlzp

Marija Kilibarda vraća se u vaše domove u trećoj sezoni šoua Tvoje lice zvuči poznato (TLZP) koja na Prvoj televiziji kreće 6. marta. Ona će i ovoga puta voditi šou koji mnogo volite i zbog kojeg ćete svake naredne nedelje od 21h biti uz tv ekrane.
Marija se sada vredno priprema za ono što predstoji i ono što sa nestrpljenjem iščekujete, a to je prva epizoda. Ipak, rado je izdvojila malo vremena za razgovor i otkrila šta možete da očekujete u novoj sezoni...

Stiže nam nova sezona TLZP, je li ti nedostajo?

- Jeste. Veoma. Prve dve sezone smo počinjali u septembru pa mi se ovaj period do proleća mnogo odužio. Ali dobro, kada malo čezneš posle ti bude još lepše kad dočekas to što si iščekivao.

Šta najviše voliš u TLZP i šta misliš, zbog čega ga publika sa velikim nestrpljenjem očekuje?

- Verujem da je najveća lepota ove emisije u tome što, ponavljam se ali tako je, ruši starosne razlike i što, bukvalno, sve generacije uživaju gledajući je. Jedina je emisija koja sadrži objedinjene elemente humanitarnog, muzičko-zabavnog, društveno odgovornog, produkcijski spektakularnog. Svesna sam da koristim izuzetno jake reči prilikom opisivanja, ali kada je TLZP u pitanju, ne mogu da budem skromna :)

Ana Kokić je bila takmičarka prve sezone, a ovoga puta je u žiriju. Šta misliš da će joj teže pasti?

- Joooj, verovali ili ne, mislim da joj je sada još teže. Priprema nastupe sa svim takmičarima PLUS mora kao člam žirija da ih kritikuje, hvali, kudi, a sa njima je radila na tim imitacijama. Štos je u tome što je kao takmičar bila odgovorna samo za sebe, a sada je za sve njih.

voditeljka tlzp se odmorila i sada je spremna za snimanja
voditeljka tlzp se odmorila i sada je spremna za snimanja

Meseci napornih snimanja su pred tobom, jesi li sakupila snagu za ono što predstoji?

- Oh da, da, da!!!! Doslovno, ne mogu da dočekam!

Na društvenim mrežama smo mogli da vidimo da si zimski period provela u toplim predelima. Gde si bila i kakvi su utisci?

- Poslednjih nekoliko godina, svakog januara odlazim na neka divna, topla mesta i na taj način prekratim zimu koju ne volim da vidim ni na razglednici, a kamoli da osetim na sopstvenoj koži. Jedna od mojih najboljih drugarica je udata i živi na Floridi sa porodicom. Uvek odem kod njih u Majami, a onda nas dve obiđemo neku centralnoameričku ili karipsku zemlju. Ovog puta me je bez daha ostavio Portoriko.

Žene često komentarišu tvoju besprekornu liniju i što na svakoj fotografiji ispadneš fenomenalno. Da li postoji trenutak kada ti izgledaš loše?

- U ova digitalna vremena, lako je izgledati sjajno na fotkama. Ne bih verovala bas svakoj slici drage zene :)

"u ova digitalna vremena, lako je izgledati sjajno na fotkama"
"u ova digitalna vremena, lako je izgledati sjajno na fotkama"

A tajna dobrog izgleda je...

- Zadovoljna žena je lepa i privlačna žena. A da, i PRIRODNA. Tu nema greške. Verujem da je neki opšti recept za fin izgled: dobar san, balansirana klopa, negovana kosa i nokti, blistav osmeh i upražnjavanje omiljene fizičke aktivnosti.

Je li teško uvek biti nasmejan?

- Ako je stanje duha zdravo i pogled na život pozitivan onda je osmeh samo rezultat toga. Teško je samo kada te objektivni razlozi navedu na trenutne emocije kakve su tuga, seta, bol, a zbog publike ne smeš da pokažeš koliko se u sebi možda boriš sa njima.

I da se vratimo opet na TLZP, tvoja poruka takmičarima treće sezone je...

- Samo da budu jako ponosni na sebe što će pomerati sopsvene granice pred ogromnim brojem posmatrača istovremeno pomažući onima kojima je to potrebno.