Vesti

Ko je Pink u prvoj epizodi? I otkud Mitar Mirić u publici?

Otkrivamo vam jednu od imitacija prve epizode treće sezone najgledanijeg šoua Tvoje lice zvuči poznato. U pitanju je do sada jedna od najzahtevnijih imitacija pevačice Pink. Možete li da pretpostavite ko ju je dobio?
03.03.2016. - 20:06h
Maska Pink polako nastaje
Maska Pink polako nastaje

Sitno se broje dani do početka najzabavnijeg šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“! U nedelju, 06. marta u 21 sat na Prvoj očekuje nas pravi spektakl, i to u pravom smislu te reči. Scena će blještati od raskošnih elemenata, fantastičnih mnogobrojnih plesača, a specijalni vizuelno-muzički efekti će ostaviti publiku bez daha.

 

Kaja pravi selfi sa svojom prvom maskom na licu
Kaja pravi selfi sa svojom prvom maskom na licu

Takmičari su više nego raspoloženi, kako bi rekla Dara „baš sam se naložila na ovaj šou“. Donosimo i nagoveštaj sjajnih numera koje nas očekuju u premijernoj epizodi. Kažu da je svetska zvezda Pink zicer za pobedu, a nju je upravo dobila Kaya koja pod sjajnom maskom i šminkom zaista neodoljivo podseća na čuvenu pevačicu. Ove godine, Kaya će možda imati najtežu vratolomiju i najzahtevniji nastup u odnosu na svoje koleginice koje su imitirale Pink u prethodnim sezonama. Teška maska, višesatne probe, šminkanje i opasna koreografija koja će zalediti krv publici, ne predstavljaju ni najmanji problem ovoj mladoj pevačici koja izgleda sve radi s lakoćom.

 

Otkud Mitar Mirić u publici?
Otkud Mitar Mirić u publici?

Kayin nastup nije jedini od kojeg će se publika naježiti ali biće i naravno onih koji će nas zasmejati do suza. Veče će okarakterisati i brojne legende, a jedna od njih je uočena u studiju. Reč je o Mitru Miriću kojeg smo snimili u publici. Otkud Mitar Mirić tu, da li je samo fan ili je po zadatku, saznaćemo u nedelju u 21 sat.