Epizode
Epizode

8. epizoda - Dušan zaplesao sa Dudom, Knez zapevao Anđelki, Uroš u transu na sceni

U osmoj epizodi šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ učesnici će ponovo imati zadatke da se nadmeću u duelima, nastupajući u paru i pevajući istu pesmu kao i njihov partner, ili imiturajući jedni druge.

22.11.2019. 09:00h

Uvek nasmejanafoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Kao i u prethodnoj epizodi ovog tipa, žiri će odmah nakon komentarisanja duela morati da se opredeli za jednog takmičara, odnosno da da poen onom ko je po njihovom mišljenju bio bolji u nadmetanju.

Opasan sifoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Veče takozvanih „okršaja“ otvoriće Nenad Pagonis i Aleksa Jelić kao Kaliopi i Elvis Prisli.

Zatim se spremite za ludu žurku koju će nam međusobnim imitacijama napraviti Ivana Peters i Knez. A videćete i koju muzičku želju je Knez ispunio našoj specijalnoj članici žirija, Anđelki Prpić.

Keba i Ana Kokić najpre će nas raznežiti zajedničkom interpretacijom pesme “Lepa do bola” Sinana Sakića, a onda će nas sigurno nasmejati do suza kada uskoče jedno drugom u kožu.

Pripreme u tokufoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Dušan Alagić će zaplesati sa Dudom Mijatović uz pesmu “Bed of roses” legendarnog Džon Bon Džovijaa, a koju će večeras pevati Edita Aradinović i Željko Šašić.

Specijalna gošća Anđelka Prpić u žirijufoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Videćete i kako će jedan hit čuvene rok grupe Red hot čili pepers, koji će izvesti Katarina Bogićević i Daniel Kajmakoski, baciti Uroša Đurića u potpuni trans na našoj sceni.

Ne propustite sjajnu zabavu u petak, 22. novembra od 21 sat na Prvoj.