Epizode

Pobednik 4. epizode TLZP je Ana Kokić kao Marčelo!

Ana Kokić kao Marčelo dobila je najviše glasova. Pobednički tim je iz sezone 1 – Ana Kokić i Aleksa Jelić. Ček od 1.000 evra namenili su humanitarnoj organizaciji „Budimo ljudi“.

26.10.2019. - 00:20h
Božanstvena, kao i uvek - Marija Kilibarda otvara šou!
Božanstvena, kao i uvek - Marija Kilibarda otvara šou!foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Stalnoj postavi u žiriju pridružila se Mirjana Bobić Mojsilović.

Mirjana Bobić Mojsilović imaće težak zadatak večeras...
Mirjana Bobić Mojsilović imaće težak zadatak večeras...foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Prvi je nastupio Daniel Kajmakoski kao Lady Gaga. Predstavio se pesmom "Aplauz".

foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Tamara Dragičević je u prvoj sezoni otpevala upravo istu numeru „Aplauz“ i pobrala brojne simpatije publike ovim nastupom. Daniel se podjednako dobro snašao u ulozi mega zvezde.

Mirjana Bobić Mojsilović: "Ja sam oduševljena, zvučao si kao sa ploče, mogu da zamislim koliko je teško pevati, igrati i menjati perike... Bravo! Svaka čast!"

Uroš: "Razvalio si, jedno pola minuta kada si radio uvod nisam video nikakvu razliku. Zaista sam imao utisak da slušam sa matrice Lejdi Gagu. I to je ono što bilo fascinantno, pamtim nastup Tamare Dragičević, ona je to scenski razbila. Nekako je očekivano žena ženu mije, ja sam ovde okružen rasnim ženama, a ti si takva rasna muškarcima da je ubedljivo najteži zadatak od tebe napraviti malenu napucanu Italijanku punu eksplozivnih pokreta i tog nazalnog vokala koji ti nemaš. Ti imaš čist vokal, ali ti si potpuno razvalio, nastup je bio senzacionalan!"

Nastup je bio senzacionalan!
Nastup je bio senzacionalan!foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Dušan: "Početak si izveo super i sve je bilo kako treba s muzičke strane. A četiri koreografije u jednoj... Drago mi je da si stigao."

Dubravka: "Odličan je bio nastup, bio je bez greške, a uopšte nije lak zadatak s obzirom na brze promene."

Ivana Peters je u prethodnoj, četvrtoj sezoni, bila Sia. Ovog puta Katarina Bogićević pokušala je da nadmaši svoju koleginicu.

Katarina je sve ostavila bez daha. Potpuni audio-vizuelni ugođaj. Nastup je upotpunila Maša, naša svetska šampionka u savremenom plesu koja je treći put deo emisije TLZP-a.

Katarina Bogićević večeras je bila Sia
Katarina Bogićević večeras je bila Siafoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Mira: "Bilo je fascinantno, odakle ti sine takav glas? Ovo je bilo fenomenalno!"

Dubravka: "Opet sam se iznenadila zato što smo navikli na te Katarinine glumačke transformacije i sada stane ovde, ne radi ništa, samo stoji, a sve okolo se trese. Čak joj ne vidimo ni lice, nije imala nikakva glumačka pomagala. Opet je ovo jedan od onih nastupa kada niko ne diše, glas ti je stvarno fascinantan. I glas, i gluma, sve..."

Uroš: "Ovo je bio scenski događaj parekselans, kompletan ugođaj, toliko kompleksan... Mašin udeo u nastupu je bio ogroman, skoro nisam video tako dorbru igračicu kod nas. A onda pogledam gore i vidim tu Meštrovićevsku karijatidu koja nosi nebo umesto krova... Tamo je sve crno, kosmos i čuje se taj glas koji dolazi iz tog crnila. Mislio sam da lebdim negde izvan okvira ovog života. I to je najveće dostignuće scenske umetnosti, kada vas izmesti iz realnosti na neko vreme. Mi iz emisije u emisiju više ne znamo šta da očekujemo od tebe."

Dušan: "Fantatično si pevala večeras. Bilo je fenomenalno!"

Nastup je upotpunila Maša, naša svetska šampionka u savremenom plesu
Nastup je upotpunila Maša, naša svetska šampionka u savremenom plesufoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Usledila je filmska scena. Jedan od najvoljenijih domaćih filmova, Zona Zamfirova. U drugoj sezoni, Bane Mojićević je odigrao mušku, a Tanja Savić žensku ulogu.

Sada su uloge zamenjene. Knez kao Zone i Ivan Peters kao Mane, vratili su nas u divno vreme kada je ljubav sve pobeđivala.

Knez kao Zone i Ivan Peters kao Mane, vratili su nas u divno vreme kada je ljubav sve pobeđivala
Knez kao Zone i Ivan Peters kao Mane, vratili su nas u divno vreme kada je ljubav sve pobeđivalafoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Dubravka: "Oni su toliko uživali da smo i mi sa njima uživali. A i Knezu se dopada..."

Knez: "To nije tačno, nego samo mi to daju, to je potpuno protiv mojih želja, ali moram da se snadjem. Parola je – snađi se. I tako je bilo i ovog puta!"

Dubravka se odmah nadovezala na Knežev odgovor: "Ali snašao si se super. Zato ti verovatno i daju jer se super snađeš, svaki put. Baš ste nas zabavili, vratili ste nas u stara dobra vremena i odlično je bilo, i puška, i ljuljaška, sve je bilo..."

Mirjana: "Genijalna vam je tačka! Vrhunska zabava, vrhunski duhovita, savršene maske... Ivana nisam te prepoznala! Bravo!"

Uroš: "Kneže, iako svaki put imaš najteži zadatak, moram da ti priznam da ću zahvaljujući tebi postati sklon trandžama. Da je Zona urađena kao film sa vama, ja bih ga gledao na dnevnoj bazi. Ti si ubedljivija Katarina Radivojević od Katarine Radivojević, spektakularna si riba! Šetao bih s tobom po Beču, bez ikavkih problema... Ti si čudo od žene!"

"To ti neću nikada zaboraviti", nasmejao se Knez.

Nastup Ivane Peters i Nenada Kneževića Kneza zabavio je sve u studiju
Nastup Ivane Peters i Nenada Kneževića Kneza zabavio je sve u studijufoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Uroš: "Ivana, pocepala si scenski, pevala si koliko je potrebno da budeš u ulozi ali tvoja uloga Maneta zavodnika je bila toliko ubedljiva, smejao sam se sve vreme."

Dušan: "Zabavili smo se svi vrhunski, rascepali ste gu... Nenad je sigurno bio zabavniji od Tanje."

Mirjana: "Ivana, izgledaš genijalno kao mali Čarli Čaplin s južne pruge!"

S drugog kraja sveta, stiglu su nam Aleksa i Željko kao neodoljivi Blues Brothers. U drugoj sezoni ovaj zadatak je pripao Okiju i Kebi.

Aleksa Jelić i Željko Šašić kao neodoljivi Blues Brothers
Aleksa Jelić i Željko Šašić kao neodoljivi Blues Brothersfoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Željko je imao samo jedan problem, kako da napravi zvezdu i u tom zaletu preskoči Aleksu koji se prekrstio nekoliko puta dok je očekivao taj akrobatski potez.

Dušan: "Zvezda je bila najkritičniji momenat... Ovo je zabava sama po sebi. Vas dvojica ste na svoj način različiti, Željko je bio zvezda i parada večeri."

Uroš: "Ovo je pesma iz godine mog rođenja, ’64. To je bio film koji je zatvorio jednu epohu i vi ste ga preneli vodviljski. Željko, tvoja zvezda je bila na nivou Patrika iz Sunđer Boba, prvoklasna. Bilo je izvrsno, zaista."

Dubravka: "Najdragocenije je kada sakriju svoj prepoznatjiv glas, pa ne znamo da su to oni. Željko je u stopu pratio Aleksu, nisam zanala da je Željko ovakav gimnastičar. Znala sam da super imitira i da super peva, a sada znamo da je i super gimanistačar. Bili ste nedoljivi kao tandem."

Mirjana: "Genijalni ste bili, šarmantni, duhoviti i hvala vam svima na ovoj divnoj večeri."

Gde je šou, tu je i Keba. On se i ovaj put fenomenalno snašao u Rocky Horror Show-u. Njegov prethodnik u tom zadatku bio je Ivan Jevtović.

Gde je šou, tu je i Keba!
Gde je šou, tu je i Keba!foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

"Ti si car“, nije mogla da odoli Marija Kilibarda. "Čini m se da je ovo uloga u koju si se najviše uneo!“

Uroš: "Kultni film moje generacije i ti si tako dobro odigrao dr Frenka, tog trandžu, tražio sam trandžu i dobio sam trandžu. Za ove četiri epizode, ovo je najveća transformacija u nešto što je mjuzikl, drugo mjuzikl pretvoren u film pa još film o rock&rollu- pa još o transvestitu... Mislim da je lakše biti žena nego transvestit... A ti si odigrao transvestita. Ti si potpuno izašao iz zone komfora i pružio si ono što je najvažnije u ovoj emisiji-šou... I tvoja imitacija je bila besprekorna. Fenomenalno! Ovo više nije normalno gde se nalazimo, a tek je četvrta epizoda!"

Mirjana: "Nije lakše biti žena nego trandža, obrnuto je... Šalim se. Hvala na ovom odličnom provodu. Kebo, bio si fenomenalan i ne mogu da prestanem da gledam u tvoje noge. Je l' ti neko rekao skoro da imaš dobre noge?!"

"Ja! Svi frajeri u TLZP-u imaju ludilo noge“, odgovorila je Marija.

Keba je nadmašio sam sebe
Keba je nadmašio sam sebefoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Dubravka: "Ovde si se baš potrudio da se svedeš, da nemaš one svoje viškove, dodatke. Trudio si se da baš odradiš taj zadatak za koji je između ostalog, potrebna ogromna hrabrost, svaka čast."

Dušan: "Malo mi teško da pričam ovako, mnogo mi je drago da si do ove epizode uspeo da saniraš povrede, pošto si briljirao. Bravo Kebo, vidi se tvoj ozbiljan trud."

Ana Kokić ove večeri donela je jednu sasvim novu emociju, kroz zadatak u kom je Nenad Okanović briljirao u drugoj sezoni. Ana Kokić kao Marko Šelić Marčelo i pesma „Pegla“.

Ana Kokić ove večeri donela je jednu sasvim novu emociju
Ana Kokić ove večeri donela je jednu sasvim novu emocijufoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

"Nekada šminka i maska nisu dovoljni da sakriju suze", prokomentarisala je Marija Klibarda Anu koju je pesma pogodila. Ana ne krije da je imala tremu zbog ovog nastupa.

Uroš: "Pegla je jedna od najimpresivnijih pesama napisanih u poslednjih 15-20 godina. Imala si toliko težak zadatak, jer svi misle da je hip-hop tralala, trabunjanje, nisi imala ni plesače, ni scenografiju. Samo ti i svetlo i toliko si bila izražajna da ni sam Marčelo ne bi imao ništa da doda... Tvoj nastup je bio kompletan. Velika umetnost interpretacije je kada ti kao interpretator izgledaš kao autor."

Dušan: "Ona je pokazala da i ovaj pravac može da joj bude blizak. Marčelo je jako brz na jeziku, ima užasno jaku dikciju, mnogo ga je teško ponoviti... Krenula si kako treba, ključna mesta si podvukla. Ti si se do kraja raspala od ove pesme što znači da si do kraja ušla u srž ovog žanra, nisi napravila neki hip-hop štos nego si stvarno imala sjajan nastup."

Mirjana: "Moram da ti čestitam, bila si neverovatno ubedljiva, pesma je sjajna i bila si gnevna toliko koliko je ova pesma to tražila. Bravo!"

Dubravka: "Potresno mi je bilo, mislim da ti je ovo do sada najteži zadatak. Ti si ovde pokazala ovde da imaš odličnu dikciju, ovo je jako teško, za ovo je potrebna određena vrsta veština i vežbe. Razumela sam te apsolutno svaku reč i ne samo da sam je razumela već sam je i osetila. Tako si nas nežno vozila bez ikakvih spoljnih pomagala, plesača, vatrometa,.. Mislim da ti je ovo najteži zadatak do sada i bila si božanstvena."

Usledilo je ono što je Ana nekada bila... Edita Aradinović kao Pink.

Edita kao Pink
Edita kao Pinkfoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Dubravka: "Odličan je bio nastup i jako je teško pevati u svim tim pozama, situacijama, ali to se ništa nije odrazilo. Pevanje je bilo bez greške."

Dušan: "Meni sve ovo izgleda kao neka pokazna vežba NASE za ponašanje u svemiru. Strašno izgleda odozdo. Pevala si vrlo čisto i energetski kako peva Pink."

Mirjana:"Fantastično si zvučala i izledalo je fenomalno. Bila si odlična!"

Uroš: "Tvoj nastup je bio super. Vi nas svake nedelje stavljate pred nemoguće zadatake jer ja već sada nemam reči. Iduće nedelje ću da donesem Vujaklijin rečnik i kada vi uradite nešto kao super, ja ću da pronađem stranu reč da vam komplimentiram... Bila si super!"

Pagonis je nastupio kao Dragana Mirković.

Pagonis je 'rasturio' kao Dragana Mirković
Pagonis je "rasturio" kao Dragana Mirkovićfoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Došlo je do izmene zadatka u poslednjem času i Nenad je imao svega nekoliko sati da pripremu numeru "Umirem majko". Ova promena nije zasmetala kikbokseru, naprotiv, prihvatio je sa oduševljenjem.

Mirjana: "Ne volim fazon što su ušli u takmičenje s nama po lepoti nogu! Mi moramo da imamo najlepše noge, tražim aplauz za devojačke noge, Maro, Dudo, pokažite noge! Meni je super bilo, nije se videlo da si spremao nekoliko sati. Pevajmo domaće."

Dušan: "Danas može da uloži kviska pošto je imao nekoliko sati da spremi nastup. Pagonis može visoko da peva ali Dragana bi pevala ovako da je Deep Purple zvao na koncert da gostuje. Ne mislim da bi ti Dragana dala 12 poena ali bi ti dala neke ideje..."

Dubravka: "Sportski duh, ponašao se kao da suvereno vlada i ubedio si i nas"

Uroš: "Ne znam da li ste vi znali ali ja znam lično Draganu Mirković i vozio sam se u njenom Bentliju u Beču. Vozio je Tonija, Draganu, Žiku Todorovića i mene na premijeru „Mi nismo anđeli 3“. Brate, veruj mi... Sedišta od bele slonovače, Žika i ja u Bentliju i toliko smo bili u fazonu 'sine, šta mi živimo, vidi ovo, da li je ovo realno, da me vozi Dragana Mirković sine na premijeru u Bentliju?' Dragana je kraljica Beča samo ako niste znali. I ja da mogu da živim novi život rekao bih -pali, kakva umetnost sine, idem da budem vlasnik bauštele i da se na’vatam para... pa da mi je žena Dragana ja bih pev’ooo, samo bi pevoooo po ceo daaaaaaan, da me vidi maaaaajkaa, da me vidi Srbijaaaa...", zapevao je Uroš na sav glas.

"Ako me posle ovoga ne angažuje Mile Bas Južni vetar, ništa nisam uradio. Hvala ti, vratio si me u najlepše vreme - ’80e pre nego što je Dragana operisala nos i tada je pevala najbolje", dodao je Uroš.

Pobednik četvrte epizode šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" je Ana Kokić!

Marčelova 'Pegla' donela joj je pobedu!
Marčelova "Pegla" donela joj je pobedu!foto: Prva TV/Aleksandar Krstović